Libnet.ro
UNICEF

16:30

Internationalul Akeem Adams a murit la 22 de ani din cauza unei hemoragii cerebrale

B1 B1,
Internationalul Akeem Adams a murit la 22 de ani din cauza unei hemoragii cerebrale

Internationalul din Trinidad Tobago, Akeem Adams, in varsta de 22 de ani, fundas al formatiei ungare Ferencvaros, a murit, luni, din cauza unei hemoragii cerebrale. Ne revine dureroasa sarcina de a anunta. continuă pe B1

Apele au facut prapad in Indonezia. Peste 17.000 de oameni si-au parasit locuintele din cauza inundatiilor

Aproximativ 18. 000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza inundatiilor produse in vestul Indoneziei, mii de case fiind distruse de ape, anunta oficiali locali citati de AFP. Peste 4. 500 de case si 500.

Probele de slalom de la Zagreb, anulate din cauza temperaturilor ridicate

Probele de slalom special de la Zagreb, programate pe 4 si 6 ianuarie au fost anulate din cauza temperaturilor ridicate, au anuntat organizatorii citati de Agerpes. Federatia Internationala de Schi FIS) a.

Benjamin Netanyahu, spitalizat din cauza unei sinuzite

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a fost spitalizat, cateva ore, in cursul noptii de vineri spre sambata, din cauza unei sinuzite, a anuntat Biroul sau, conform presei internationale.

Circulatia de pe DN1, deviata dinspre Brasov catre Valea Prahovei din cauza aglomeratiei

Circulatia rutiera de pe DN1 a fost deviata, vineri, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, din cauza aglomeratiei. Masura devierii circulatiei a fost luata incepand cu ora.

Circulatia rutiera de pe DN1, deviata dinspre Brasov catre Valea Prahovei din cauza aglomeratiei

Circulatia rutiera de pe DN1 a fost deviata, vineri, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, din cauza aglomeratiei, informeaza Mediafax.

Vicepremierul Turciei: Tara a pierdut peste o suta de miliarde de dolari din cauza crizei politice

Scandalul politico-financiar in care este implicat guvernul condus de Recep Tayyip Erdogan a costat pana in prezent economia Turciei peste o suta de miliarde de dolari, a anuntat luni vicepremierul Bulent.

Avertismentul oamenilor de stiinta: O cincime din suprafata arabila a Chinei nu poate fi folosita in agricultura din cauza poluarii

Oamenii de stiinta estimeaza ca aproape o cincime din suprafata arabila a Chinei este prea poluata pentru a putea fi utilizata in agricultura. Autoritatile chineze afirma insa ca terenurile aflate in ac.

Rusia, in alerta. Piata Rosie a fost evacuata din cauza unui pachet suspect

Piata Rosie din Moscova a fost evacuata, luni dimineata, dupa descoperirea unui pachet suspect, anunta presa rusa. Alerta vine dupa doua atacuri comise in Volvograd, soldate cu cel putin 12 morti si 28 de.

Doua zboruri intarziate la Cluj, din cauza cetii dense

Ceata densa din judetul Cluj a cauzat intarzierea a doua curse pe Aeroportul International AvramIancu dinCluj. O cursa Tarom venind de la Bucuresti a aterizat cu o intarziere de aproape doua.

Italia: Doi romani, raniti intr-o explozie produsa intr-un bloc din cauza gazelor

Doi romani au fost raniti, vineri dimineata, in urma unei explozii provocate de o acumulare de gaze care a avut loc intr-un bloc de locuinte din sudul Italiei, relateaza Salerno Notizie. Explozia s-a produs.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )