Libnet.ro
UNICEF

07:45

Sorin Oprescu cere serviciilor publice sa ia masurile necesare pentru codul portocaliu de ploi

Antena3 Antena3,
Sorin Oprescu cere serviciilor publice sa ia masurile necesare pentru codul portocaliu de ploi

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut tuturor responsabililor din cadrul municipalitatii sa ia masurile necesare pentru a preveni problemele ce le-ar putea cauza ploile anuntate de meteorologi. continuă pe Antena3

Oprescu cere municipalitati pregatirea pentru codul portocaliu de ploi anuntat de ANM

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut tuturor responsabililor din cadrul municipalitatii sa ia masurile necesare pentru a preveni problemele ce le-ar putea cauza ploile anuntate de meteorologi.

Sorin Oprescu: Eutanasierea maidanezilor, dupa aprobarea normelor de aplicare a legii. Ii adun de pe strada pe toti si incurajam foarte mult adoptia

Primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu, a declarat ca va incepe eutanasierea cainilor maidanezi dupa ce vor fi aprobate normele de aplicare a legii. Deocamdata, Oprescu spune ca doar va strange cainii de pe strada si ii va tine in adaposturi, incurajand adoptia.

Sorin Oprescu: Cainii sunt adunati de pe strazile Capitalei. ii asteptam pe iubitorii de animale sa vina sa ii adopte

Cainii sunt adunati de pe strazile Capitalei si ii asteptam pe iubitorii de animale sa vina sa ii adopte, a declarat primarul Sorin Oprescu. Primarul capitalei spune ca incurajeaza adoptia si are in.

Sorin Oprescu: Astept ca ONG-urile sa vina sa adopte caini si sa aiba grija de ei, nu ...

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, face un apel catre ONG-uri sa vina sa adopte cainii din adaposturile ASPA. Primarul spune ca adoptiile se pot face gratuit. Am propus astazi, in sedinta ordinara a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, ca ONG-urile care vor sa131; adopte caini fara131; detinator din adaposturile ASPA sa nu mai plateasca taxa131; de adoptie. Hotararea a fost adoptata131; prin vot de majoritatea consilierilor, scrie primarul Capitalei pe pagina oficiala de .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )