Libnet.ro
UNICEF

09:45

Sorin Oprescu: Eu am plans pentru Ionut, nu pentru ca ma pregatesc de prezidentiale

Antena3 Antena3,
Sorin Oprescu: Eu am plans pentru Ionut, nu pentru ca ma pregatesc de prezidentiale

Invitat la emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a negat ca va candida la alegerile prezidentiale. De asemenea, Oprescu a precizat ca faptul ca a plans pentru Ionut. continuă pe Antena3

Sorin Oprescu: De sapte ori am cerut bani in Consiliul General pentru a rezolva problema cainilor

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prezent in studioul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3 si a vorbit despre problema cainilor comunitari din Bucuresti. Au existat patru legi. Mai exact,.

Sorin Oprescu: Ne vom extinde de trei ori capacitatea de cazare a maidanezilor in adaposturile publice

Primarul Sorin Oprescu a declarat, luni, ca municipalitatea va mari de trei ori capacitatea de cazare a maidanezilor in adaposturile publice, urmand ca apoi, pentru evitarea eutanasierii, sa intervina.

Sorin Oprescu: N-am avut lege si n-am avut bani pentru a rezolva problema cainilor.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3 ca nu a avut bani pentru a rezolva problema cainilor comunitari din Capitala, relateaza site-ul www. antena3. ro. Au existat patru legi. Mai exact, trei legi si o ordonanta de urgenta. Toate se contraziceau intre ele. Iar in legea Marinescu scrie foarte clar ca orice fel de eutanasie, fara ca respectivul caine sa fie bolnav, este considerata infractiune, a spus edilul, explicand unul dintre .

Sorin Oprescu promite ca intr-un an si jumatate va stringe 80% din maidanezi si spera ca jumate sa fie adoptati

Primarul Sorin Oprescu a declarat ca in 18 luni va stringe 80% din cei circa 65. 000 de caini maidanezi, cit a estimat municipalitatea ca sint pe strazile Bucurestiului. Edilul spera ca 50% din cinii strinsi sa fie adoptati de ONG-uri si cetateni. In legatura cu eutanasierea, Oprescu nu a facut nici o declaratie. Intrebat de ziaristi ce va face cu maidanezii neadoptati, Oprescu a spus ca va respecta legea, evitind sa raspunda la intrebare. In curs de actualizare.

Sorin Oprescu promite ca intr-un an si jumatate va stringe 80% din maidanezi si spera ca jumate sa fie adoptati. Cetatenii si ONG-urile trebuie sa adopte circa 140 de caini/zi

Primarul Sorin Oprescu a declarat ca in 18 luni va stringe 80% din cei circa 65. 000 de caini maidanezi, cit a estimat municipalitatea ca sint pe strazile Bucurestiului. Edilul spera ca 50% din cinii strinsi sa fie adoptati de ONG-uri si cetateni. In legatura cu eutanasierea, Oprescu nu a facut nici o declaratie. Intrebat de ziaristi ce va face cu maidanezii neadoptati, Oprescu a spus ca va respecta legea, evitind sa raspunda la intrebare.

Sorin Oprescu face declaratii de presa.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, va face, marti, o declaratie de presa referitoare la masurile luate de Primaria Municipiului Bucuresti si Administratia pentru Supravegherea Animalelor pentru rezolvarea situatiei legata de cainii fara detinator, potrivit unui comunicat al Primariei remis redactiei.

Ce se intampla in Capitala, din ordinul lui Sorin Oprescu. A luat decizia dupa ce a vazut prognoza meteo

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, cere masuri pentru a preintampina eventualele evenimente provocate de precipitatii sau vant, avand in vedere avertizarea de cod portocaliu de ploi, emisa de.

Sorin Oprescu cere serviciilor publice sa ia masurile necesare pentru codul portocaliu de ploi

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a cerut tuturor responsabililor din cadrul municipalitatii sa ia masurile necesare pentru a preveni problemele ce le-ar putea cauza ploile anuntate de meteorologi.

Sorin Oprescu: intr-un an si jumatate Bucurestiul va scapa de cainii de pe strazi

Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat ca, in 18 luni, va stringe 80% din cei 65. 000 de caini maidanezi, cat a estimat municipalitatea ca sint pe strazile Bucurestiului, potrivit Hotnews. Edilul spera ca 50% din canii strinsi sa fie adoptati de ONG-uri si cetateni. in legatura cu eutanasierea, Oprescu nu a facut nicio declaratie.

Sorin Oprescu: Participarea cetatenilor nu creste la gigacalorie. Biciclistii vor avea piste

Participarea cetatenilor nu creste la gigacalorie, iar biciclistii vor avea piste pe toate investitiile afalte in derulare in acest moment, a declarat primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, in cadrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )