Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sorin Oprescu ar putea fi operat pe cord

Antena3 Antena3,
Sorin Oprescu ar putea fi operat pe cord

Sorin Oprescu ar putea fi operat pe cord. continuă pe Antena3

Sorin Oprescu ar putea fi operat pe cord in aceasta noapte

Avocatul primarului suspendat al Capitalei: Sorin Oprescu, transportat cu duba la Spitalul Universitar pentru un consult amplu (VIDEO)

42: Sorin Oprescu a parasit Arestul Capitalei si este transportat cu duba la Spitalul Universitar. Sorin Oprescu, transportat cu duba la spitalSorin Oprescu va fi dus din Arestul Politiei Capitalei la.

Avocatul Poporului, despre cazul lui Sorin Oprescu: M-am autosesizat. in Arestul Capitalei se vor deplasa doi reprezentanti ai institutiei si un medic care va discuta cu Oprescu si va face o apreciere despre starea sa de sanatate (VIDEO)

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a anuntat joi ca va fi efectuata o vizita la Arestul Capitalei, in cazul primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu. Am dispus sa efectuam o vizita care trebuia sa fie.

Tribunalul Bucuresti: Pronuntarea pe cererea lui Sorin Oprescu de inlocuire a arestarii preventive cu o masura mai blanda, amanata pentru vineri

Tribunalul Bucuresti a amanat pentru vineri pronuntarea in cazul cererii primarului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, de inlocuire a arestului preventiv cu o masura mai blanda, informeaza Agerpres. Sorin.

Sorin Oprescu va fi examinat medical in arest. Politia Capitalei a respins solicitarea ca primarul suspendat sa fie transferat la Spitalul Militar

Politia Capitalei a respins solicitarea depusa de avocatii lui Sorin Oprescu ca primarul suspendat al Capitalei sa fie transferat la Spitalul Militar pentru a fi consultat, astfel ca Oprescu va fi examinat medical in arest, informeaza Digi 24. Medicii care s-au ingrijit de starea de sanatate a lui Oprescu vor trebui sa vina la arest si sa constate daca viata lui va fi pusa in pericol sau nu de conditiile din arest.

Concluziile anchetei din arest a Avocatului Poporului: Sorin Oprescu trebuie internat intr-o sectie de cardiologie, cu toate cele aferente (VIDEO)

Avocatul Poporului a prezentat concluziile anchetei din Arestul Politiei Capitalei. Echipa a analizat conditiile in care este tinut dupa gratii primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu. Victor Ciorbea a spus.

Sorin Oprescu nu va mai fi dus la spital: Edilul suspendat va fi consultat in Arestul Central de un medic pe il va alege

Pimarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, nu va mai fi transportat la spital pentru a fi consultat, informeaza B1 TV. Oprescu va fi consultat in Arestul Central al Politiei Capitalei, insa poate alege medicul.

De ce boli a suferit Sorin Oprescu

De ce boli a suferit Sorin Oprescu. Starea de sanatate a primarului suspendat al Capitalei pare sa fie una subreda, potrivit avocatilor sai. De altfel, acestia au solicitat ca edilul sa fie transferat din Arestul Central la un spital din Bucuresti, pentru a fi supus unor investigatii medicale amanuntite.

Sorin Oprescu va fi dus la Spitalul Universitar de Urgenta

Alexandru Chiciu, avocatul primarului suspendat al Capitalei, a declarat, sambata, dupa ce l-a vizitat pe acesta in arest, ca Sorin Oprescu va fi dus la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti pentru a fi consultat de un cardiolog.

Sorin Oprescu, dus la Spitalul Universitar

Primarul Sorin Oprescu, arestat pentru luare de mita si aflat in arest pentru 30 de zile, a fost dus astazi cu duba la Spitalul Universitar din Bucuresti, transmit televiziunile de stiri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )