Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Popa, fost sef BRD, cercetat sub control judiciar in dosarul acordarii ilegale de credite

Antena3 Antena3,
Sorin Popa, fost sef BRD, cercetat sub control judiciar in dosarul acordarii ilegale de credite

36- Fostul vicepresedinte al BRD Sorin Popa va fi cercetat sub control judiciar in dosarul privind acordarea ilegala de credite, au hotarat procurorii DIICOT, dupa ce l-au audiat joi pe acesta,. continuă pe Antena3

Fostul vicepresedinte al BRD, Sorin Popa, cercetat sub control judiciar intr-un dosar al carui prejudiciu este de peste 43 de milioane de euro

Fostul vicepresedinte al BRD, Sorin Popa, va fi cercetat sub control judiciar in dosarul privind acordarea ilegala de credite, potrivit deciziei procurorilor DIICOT. Sorin Popa a venit joi la DIICOT, fiind citat.

Horia Georgescu, eliberat din arest: Fostul sef A.N.I. va fi cercetat sub control judiciar

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost eliberat din inchisoare. Acesta va fi cercetat sub control judiciar in dosarul ANRP, informeza B1 TV. DNA l-a trimis in judecata pe Horia.

Fostul primarul din Sarulesti, cercetat sub control judiciar. Nicolae Ghedzira, acuzat ca a platit lucrari fictive din bani publici

Fostul primar al comunei Sarulesti, retinut alaturi de patronul unei firme pentru abuz in serviciu si infractiuni economice, va fi cercetat sub control judiciar. Instanta de fond a hotarat ca nu se impune stare de arest preventiv.

Fostul vicepresedinte BRD Sorin Popa, la DIICOT pentru audieri

Sorin Popa, fostul vicepresedinte al BRD, s-a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul DIICOT, unde procurorii ii vor aduce la cunostinta acuzatiile de inselaciune si abuz in serviciu, in dosarul fraudarii BRD cu 44 milioane de euro, ne-au spus surse judiciare.

Audieri la DIICOT in dosarul megacreditelor. Fostul vicepresedinte al BRD Sorin Popa: Nu sunt vinovat. Minciuna are picioare scurte, iar frica naste monstri

Fostul vicepresedinte al BRD Sorin Popa este audiat joi la DIICOT in dosarul creditelor frauduloase luate de la banca, informeaza Agerpres. Acesta a declarat ca nu este vinovat si ca minciuna are picioare.

Ministrul bulgar al Economiei: Subsidiarele bancilor grecesti au fost trecute sub control, astfel ca resursele financiare nu pot fi trimise in Grecia

Ministrul bulgar al Economiei, Bozhidar Lukarski, a declarat joi ca subsidiarele din Bulgaria ale bancilor grecesti sunt sub control pentru a evita transferul de fonduri spre Grecia, informeaza agentia.

Digi24: Horia Georgescu, eliberat din arest si pus sub control judiciar

Fostul presedinte al Autoritatii Nationale de Integritate a fost eliberat din arest, iar judecatorii Curtii Supreme au dispus cercetarea sa sub control judiciar, potrivit Digi24.

Deputatul PSD Constantin Adascalitei, trimis in judecata, sub control judiciar, pentru afaceri incompatibile cu functia

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Iasi au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a deputatului PSD Constantin Adascalitei, pentru efectuarea de operatiuni.

Jerome Olive, fost sef al Dacia si al Grupului Renault Romania, devine seful ingineriei de productie si lantului de furnizori, in cadrul Aliantei Renault-Nissan

Jerome Olive, fost director general al Dacia si al Grupului Renault Romania, avanseaza in cariera si devine, incepand cu 1 august 2015, seful ingineriei de productie si lantului de furnizori in cadrul Aliantei Renault-Nissan, inlocuindu-l astfel pe Shohei Kimura, care va fi instalat intr-un post nou, in productie, in cadrul Nissan.

Fost sef RATB, condamnt la 4 ani si 4 luni inchisoare pentru ca a prejudiciat regia cu 820.000 euro

Fostul director al RATB Viorel Popescu a fost condamnat la patru ani si patru luni de inchisoare, pentru ca a prejudiciat regia cu aproximativ 820. 000 de euro, prin incheierea unui contract cu o firma care, desi nu avea drept de asistenta juridica, a oferit RATB astfel de servicii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )