Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sorina Pintea: in sase luni se vor crea premisele pentru autorizarea unor noi medicamente pe piata romaneasca

Adevărul Adevărul,
Sorina Pintea: in sase luni se vor crea premisele pentru autorizarea unor noi medicamente pe piata romaneasca

In sase luni se vor crea premisele pentru autorizarea unor noi medicamente pe piata romaneasca, a afirmat sambata ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. continuă pe Adevărul

Sorina Pintea, anunt important despre noi medicamente

In sase luni se vor crea premisele pentru autorizarea unor noi medicamente pe piata romaneasca, a afirmat ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Eu spun ca in sase luni de zile. Dar pana atunci nu.

Sorina Pintea anunta reorganizarea Agentiei Nationale a Medicamentului: Nu trece o saptamna si apar stiri legate de lipsa unor medicamente

Agentia Nationala a Medicamentului va fi reorganizata, a anuntat, joi, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, precizand ca urmeaza sa fie publicat in transparenta publica, pe site-ul ministerului, un proiect legislativ de reorganizare a institutiei. Sorina Pintea a adaugat ca lipsa medicamentelor ramane o problema: Stiti foarte bine ca nu trece o saptamana si in media apar stiri legate de lipsa sau disparitia unor medicamente, lipsuri pe care ni le asumam.

Agentia Nationala a Medicamentului va fi reorganizata. Sorina Pintea: Lipsa sau disparitia unor medicamente reprezinta o problema in Romania

Agentia Nationala a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale va fi reorganizata. Anuntul a fost facut de Ministerul Sanatatii, care va lansa joi un proiect de lege in acest sens. Noile reglementari vin pe marginea lipsei de medicamente din Romania, sustine ministrul Sanatatii, Sorina Pintea.

Studiu: Robotii vor crea mai multe locuri de munca decat vor distruge

Robotii nu ne vor fura chiar toate joburile, ci vor crea cu 58 de milioane mai multe decat vor distruge in urmatorii patru ani, arata cele mai recente studii World Economic Forum, potrivit Digi 24 .

Zetea, vicepresedinte PSD: Organizatiile din Ardeal se vor reuni joi pentru o decizie privind scrisoarea anti-Dragnea

Vicepresedintele PSD, Gabriel Zetea, a declarat ca nu i se pare colegial faptul ca scrisoarea contestatarilor din partid nu a fost discutata in interiorul formatiunii si ca va fi luata o decizie comuna joi a organizatiilor PSD din Ardeal pentru a avea o pozitie in CExN de vineri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )