Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sotia lui Dinu Patriciu cere partajul: sustine ca omul de afaceri a instrainat bunuri comune

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sotia lui Dinu Patriciu cere partajul: sustine ca omul de afaceri a instrainat bunuri comune

Sotia lui Dinu Patriciu a cerut separatia judiciara a bunurilor detinute in comun, acuzandu-l ca, pe fondul unor relatii extraconjugale si al unei stari de sanatate precare, a instrainat bunuri comune si a garantat obligatiii asumate scriptic in. continuă pe Wall-Street Ro

Sotia lui Dinu Patriciu cere PARTAJUL. Vezi de ce il ACUZA.

Sotia lui Dinu Patriciu a cerut separatia judiciara a bunurilor detinute in comun, acuzandu-l ca, pe fondul unor relatii extraconjugale si al unei stari de sanatate precare, a instrainat bunuri comune si a garantat obligatiii asumate scriptic in favoarea celei cu care are o relatie extraconjugala, potrivit Mediafax. Dana Patriciu a argumentat ca este casatorita cu Dinu Patriciu din 1994, iar in timpul celor 18 ani de casnicie au dobandit impreuna bunuri imobile si mobile, inclusiv tablouri, .

Sotia lui Dinu Patriciu cere partajul acuzandu-l ca a instrainat, gajat si ipotecat bunuri comune

Sotia lui Dinu Patriciu a cerut separatia judiciara a bunurilor detinute in comun, acuzandu-l ca, pe fondul unor relatii extraconjugale si al unei stari de sanatate precare, a instrainat bunuri comune si a garantat obligatiii asumate scriptic in favoarea celei cu care are o relatie extraconjugala, relateaza Mediafax.

Sotia lui Dinu Patriciu a cerut partajul acuzandu-l pe omul de afaceri ca a instrainat si a gajat bunuri comune

Sotia lui Dinu Patriciu a cerut partajul la averea comuna evaluata la peste 850 de miliaone de euro, acuzandu-l ca a instrainat bunuri comune si a garantat obligatiii in favoarea celei cu care are o relatie.

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )