Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sotia medicului erou: Era intr-o stare de agitatie dupa ceea ce vazuse

România Liberă România Liberă,
Sotia medicului erou: Era intr-o stare de agitatie dupa ceea ce vazuse

Sotia medicului erou care a incercat sa isi salveze pacientii din incendiul de la Spitalul din Piatr. continuă pe România Liberă

Sotia medicului-erou Denciu: imi spunea incontinuu ca el e bine. Era ingrozit cum au putut sa arda ceilalti

Sotia medicului-erou Ioan Catalin Denciu de la sectia ATI din Spitalul Judetean Neamt a vorbit despre drama prin care trece in urma incendiului devastator in care au murit 10 oameni, iar 7 oameni au fost grav raniti.

Sotia medicului erou de la Piatra Neamt: Mi-a spus, inainte de a se sui in Ambulanta, ca el este bine, ceilalti au ars Era intr-o stare de agitatie, de oroare de ceea ce vazuse

Alina Denciu, sotia medicului Catalin Denciu, de la Spitalul din Piatra Neamt, care a suferit numeroase arsuri in timp ce incerca sa-i salveze pe pacientii din sectia ATI cuprinsa de flacari, a povestit la Digi24 ca, atunci cand au reusit sa vorbeasca la telefon, imediat dupa incendiul de la Terapie Intensiva, doctorul i-a spus ca el e bine, ceilalti au ars.

Sotia medicului-erou de la Piatra Neamt: A fost carnagiu acolo. Credeti-ma ca nu mai pot

Zece pacienti au murit in urma unui incendiu care a izbucnit sambata la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Alte sapte persoane, inclusiv medicul Ioan Catalin Denciu, care a.

Gestul urias facut de un roman pentru familia medicului erou. Putini ar fi in stare de asa ceva

Aeronava militara care il avea la bord pe medicul-erou Catalin Denciu de la incendiul din Spitalul din Piatra Neamt a decolat duminica dimineata, in jurul orei 7:30, de pe Aeroportul Otopeni. Avionul a aterizat pe un aeroport militar din Bruxelles. Gestul urias facut de un roman pentru familia doctorului. Ajutor pentru medicul-erou. Gestul unui roman .

Fosti pacienti ai medicului erou de la Piatra Neamt spun ca acesta era dintre cei care nu iau spaga: A scos bancnotele si mi le-a dat inapoi Nu a primit nicio atentie, doar un multumesc

Medicul erou din Piatra Neamt, Catalin Denciu, cel care s-a ranit grav incercand sa salveze pacienti la incendiul de sambata seara, facea parte dintre doctorii care refuzau sa ia spaga, potrivit unei intamplari povestite de un fost judecator si a mai multor persoane care au comentat la postarea acestuia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )