Libnet.ro
UNICEF

10:31

Sova ameninta cu o ancheta pentru Centura Valcele Apahida. ...

România Liberă România Liberă,
Sova ameninta cu o ancheta pentru Centura Valcele Apahida. ...

Ministrul delegat pentru proiecte de interes national si infrastructura, Dan Sova, a anuntat ca va cere anchetarea modului in care centura rutiera Valcele Apahida din judetul Cluj a devenit cea mai scumpa sosea din Romania. Declaratiile sale au fost facute la deschiderea ultimului tronson din aceasta centura a Clujului, eveniment care a fost transformat de PSD intr-un adevarat eveniment de partid. La deschiderea centurii au venit toti liderii marcanti ai principalului partid de . continuă pe România Liberă

Ministrul Dan Sova inaugureaza, maine, la Cluj, centura Valcele-Apahida, cea mai scumpa din tara. Pretul unui kilometru: circa 5,6 milioane de euro

Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura de Interes National si Investitii Straine, este asteptat maine, 21 noiembrie, la Cluj-Napoca, unde va participa la inaugurarea centurii de ocolire Valcele-Apahida, numita si centura de diamant datorita costurilor uriase pentru realizarea ei, circa 630 de milioane de lei, adica in jur de 140 de milioane de euro.

A fost inaugurata de doua ori. De ce vrea Sova ancheta pentru costurile de 140 de milioane euro ale centurii din Cluj

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sova, a declarat, joi, la deschiderea centurii ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca, Valcele-Apahida, ca va cere o ancheta pentru a stabili de ce constructia a costat peste 140 de milioane euro.

PNL nu vrea comisie de ancheta pentru terenul presedintelui Traian Basescu

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca partidul pe care il reprezinta nu este de acord cu infiintarea unei comsii de ancheta privind achizitionarea terenului de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )