Libnet.ro
UNICEF

22:01

A fost inaugurata de doua ori. De ce vrea Sova ancheta pentru costurile de 140 de milioane euro ale centurii din Cluj

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A fost inaugurata de doua ori. De ce vrea Sova ancheta pentru costurile de 140 de milioane euro ale centurii din Cluj

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sova, a declarat, joi, la deschiderea centurii ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca, Valcele-Apahida, ca va cere o ancheta pentru a stabili de ce constructia a costat peste 140 de milioane euro. continuă pe Wall-Street Ro

PNL nu vrea comisie de ancheta pentru terenul presedintelui Traian Basescu

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca partidul pe care il reprezinta nu este de acord cu infiintarea unei comsii de ancheta privind achizitionarea terenului de la.

Rulaj de doua ori mai mic decat marti

Lichiditatea Bursei de Valori Bucuresti BVB) din a treia zi de tranzactionare a saptamanii a fost de 20,97 milioane lei 4,72 milioane euro), de aproximativ doua ori mai mica decat cea de marti, cand investitorii au tranzactionat in suma de 45,19 milioane lei 10,16 milioane euro).

Sova ameninta cu o ancheta pentru Centura Valcele Apahida. ...

Ministrul delegat pentru proiecte de interes national si infrastructura, Dan Sova, a anuntat ca va cere anchetarea modului in care centura rutiera Valcele Apahida din judetul Cluj a devenit cea mai scumpa sosea din Romania. Declaratiile sale au fost facute la deschiderea ultimului tronson din aceasta centura a Clujului, eveniment care a fost transformat de PSD intr-un adevarat eveniment de partid. La deschiderea centurii au venit toti liderii marcanti ai principalului partid de .

Parlamentul face inca o comisie de ancheta pentru cazul Calarasi. Ponta: Presedintele si-a folosit functia pentru interese personale

Premierul Victor Ponta a anuntat marti ca a discutat cu liderii grupurilor parlamentare pentru infiintarea unei alte comisii care sa ancheteze terenul cumparat de fiica presedintelui Traian Basescu, deoarece comisia de la Senat are o alta misiune, respectiv analiza activitatii CEC Bank.

Turcia: Guvernul nu vrea amnistie generala pentru kurzi.

Guvernul turc a respins categoric, luni, perspectiva unei amnistii generale pentru rebelii kurzi din cadrul Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), in contextul eforturilor de pace, informeaza AFP, conform Agerpres. Declaratia premierului Recep Tayyip Erdogan) este foarte clara. Amnistia generala nu se afla in programul nostru, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului, Bulent Arinc, la finalul sedintei de guvern saptamanale. Ideea amnistiei a fost respinsa in mai multe .

Judetele in care au fost infiintate doua ferme vegetale, cu investitie de 5 milioane euro in utilaje agricole

Transavia, cel mai mare producator de carne de pasare din Romania, a infiintat doua noi ferme vegetale, la Ciuguzel in judetul Alba si la Samboleni in judetul Cluj, si a investit 5 milioane de euro pentru achizitionarea de utilaje agricole, a anuntat.

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )