Libnet.ro
UNICEF

17:00

O spalatorie auto din Chisinau a luat foc VIDEO

Adevărul Adevărul,
O spalatorie auto din Chisinau a luat foc VIDEO

O spalatorie auto din sectorul Rascani al Capitalei a fost cuprinsa de flacari joi, 4 august. Pentru stingerea incendiului a fost nevoie de trei autospeciale. continuă pe Adevărul

Programul Casa Verde a luat foc

Opiniile contradictorii de pe site-ul BURSA referitoare la materialele de constructii din lista Ministerul Mediului au ajuns la aspecte de genul spagilor si intereselor *Erbasu, FPSC: in zona privata a echipamentelor exista foarte multe companii care vaneaza astfel de proiecte, avand preturi cu 20-25% mai mari decat cele din piata *Plosceanu, ARACO: Casa Verde este un program de imagine pentru actualul Guvern *Lungu, AFEER: Investitorii nu mai sunt interesati de sectorul energiei regenerabile de la noi Tot mai multe discutii contradictorii se aprind in jurul programului Casa Verde, lansat, recent, in dezbatere publica, de Ministerul Mediului. Opiniile postate, ieri, de cititori, pe site-ul BURSA, la articolul ROMEPS SOLICITA REVIZUIREA URGENTA A PROGRAMULUI CASA VERDE: &171;Materialele ecologice din programul Casa Verde - nocive pentru sanatate &187; ating inclusiv aspecte legate de spagi si interese.

VIDEO+FOTO. Zborurile pe aeroporturile din Dubai, AMANATE. Un avion a luat foc la aterizare

Zborurile pe aeroportul din Dubai au fost amanate, conform unui anunt postat pe contul de Twitter al aeroportului,dupa ce un avion s-a prabusit la aterizare si apoi a explodat. Pasagerii au fost evacuati in siguranta, conform The Guardian.

Patru adolescenti, principalii suspecti pentru uciderea unui barbat din Marea Britanie (FOTO, VIDEO)

Patru baieti sunt suspecti de uciderea unui barbat din Marea Britanie. Incidentul a avut loc in fata unui McDonalds, iar victima a fost dusa la spital, dar a murit la scurt timp, potrivit Daily Mail.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )