Libnet.ro
UNICEF

15:01

Spania, eliminata de la Cupa Mondiala. Chile si Olanda, primele echipe calificate in optimile de finala

Antena3 Antena3,
Spania, eliminata de la Cupa Mondiala. Chile si Olanda, primele echipe calificate in optimile de finala

Pentru a doua oara la rand si pentru a treia oara in ultimele patru editii, detinatoarea titlului paraseste Cupa Mondiala dupa faza grupelor. Spania a pierdut si al doilea meci din grupa B, 0-2 cu Chile,. continuă pe Antena3

Cupa Mondiala: Australia- Olanda 2-3, in Grupa B

Olanda a invins Australia cu 3-2 la Porto Allegre, intr-un meci din Grupa B de la Cupa Mondiala din Brazilia.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Spania - Chile, un duel de totul sau nimic pentru detinatoarea trofeului

Astazi, de la ora 22, Spania intalneste nationala statului Chile, in etapa a doua din grupa B a Cupei Mondiale, un meci de totul sau nimic pentru campioana de acum patru ani. Dupa esecul categoric cu Olanda.

LIVE TEXT Spania - Chile, ora 22.00. Meci crucial in grupa B la Cupa Mondiala

Spania intalneste miercuri, de la ora 22. 00, nationala Chile in cea de a doua etapa din faza grupelor la Cupa Mondiala. Meciul din grupa B este crucial pentru nationala Spaniei, care are nevoie de o victorie pentru a-si pastra sansele la calificarea in optimi.

Cupa Mondiala: Olanda - Australia, scor 3-2, in grupa B

Olanda a invins, miercuri, la Porto Alegre, cu scorul de 3-2 1-1), selectionata Australiei, intr-un meci contand pentru etapa a doua a grupei B de la Cupa Mondiala, relateaza Mediafax. Pentru Olanda au marcat.

Cupa Mondiala: avancronica Brazilia - Mexic, meci cu traditie

Cel mai important meci al zilei de 17 iunie, la Cupa Mondiala, este Brazilia Mexic, din cadrul grupei A, care reprezinta debutul celei de a doua etape a fazei grupelor. Meciul, un clasic, este important atat pentru brazilieni, cat si pentru mexicani, avand in vedere ca o eventuala victorie pentru oricare dintre parti ar putea da deja numele primei echipe calificate in optimi. Singura conditie este ca in partida dintre Camerun Croatia, disputata dupa miezul noptii, de la ora 01. 00, scorul sa se incheie la egalitate.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Portugalia, debutul lui Cristiano Ronaldo

Dupa ce Neymar si Lionel Messi au marcat in primele meciuri pe care le-au jucat la Cupa Mondiala, astazi, de la ora 19, este randul celui de-al treilea mare star al turneului final, Cristiano Ronaldo, sa-si.

Coasta de Fildes castiga cu 1-0 in fata Japoniei, in grupa C de la Cupa Mondiala

Dupa ce la primele doua participari la Cupa Mondiala nu a reusit sa depaseasca faza grupelor, nationala Coastei de Fildes spera sa reuseasca acest lucru in Brazilia, iar un prim pas spre indeplinirea.

Coasta de Fildes castiga cu 2-1 in fata Japoniei, in grupa C de la Cupa Mondiala

Dupa ce la primele doua participari la Cupa Mondiala nu a reusit sa depaseasca faza grupelor, nationala Coastei de Fildes spera sa reuseasca acest lucru in Brazilia, iar un prim pas spre indeplinirea.

Echipa ideala a primei etape din faza grupelor la Cupa Mondiala

Odata cu meciul dintre Rusia si Coreea de Sud s-a incheiat prima etapa din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia, astfel ca este momentul sa aruncam o scurta privire in urma si sa vedem care este.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Brazilia - Mexic, duelul care poate decide prima echipa calificata in optimile de finala

Prima etapa din faza grupelor de la Cupa Mondiala se va incheia astazi, odata cu cele doua partide din grupa H, dar capul de afis al zilei este duelul dintre Brazilia si Mexic, la finalul caruia am putea afla.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )