Libnet.ro
UNICEF

14:00

Spania va inchide toate restaurantele, scolile si universitatile

Antena3 Antena3,
Spania va inchide toate restaurantele, scolile si universitatile

Guvernul Spaniei a anuntat astazi ca va lua masuri si va inchide toate restaurantele, barurile, scolile si universitatile ca parte a starii de urgente nationale ce va dura doua saptamani, transmite CNBC. continuă pe Antena3

Confruntat cu a doua cea mai grava epidemie de COVID-19 din Europa, guvernul Spaniei anunta masuri de miliarde de euro (VIDEO)

Guvernul spaniol va injecta 3,8 miliarade de euro in sistemul de sanatate si 1,4 miliarde de euro in economie pentru a atenua impactul coronavirusului COVID-19, relateaza publicatia El Pais. Cei 1,4 miliarde de.

CoronaBizSurvivor: APPLE isi va inchide toate MAGAZINELE

Compania americana Apple a anuntat printr-un comunicat ca inchide magazinele din toata lumea, cu exceptia Chinei, pana pe 27 martie, pentru a preveni raspandirea coronavirusului.

Italia inchide toate activitatile comerciale din cauza coronavirusului. Doar farmaciile si magazinele alimentare raman deschise

Toate magazinele de pe teritoriul Italiei vor fi inchise, cu exceptia farmaciilor si magazinelor alimentare, a anuntat premierul Giuseppe Conte.

Italia inchide toate magazinele, cu exceptia celor alimentare si a farmaciilor Efectul va fi vizibil in 14 zile

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat miercuri seara noi masuri fata de restrictiile draconice impuse deja pentru limitarea epidemiei de coronavirus. Astfel, in Italia vor fi inchise de acum toate magazinele cu exceptia magazinelor alimentare si a farmaciilor, iar livrarea la domiciliu este permisa. Performantele serviciilor publice sunt esentiale, inclusiv transportul, utilitatile, serviciile bancare, postale, financiare, precum si serviciile auxiliare necesare raman garantate, a dat asigurari premierul italian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )