Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ai spart un pahar? Aceasta este cea mai simpla si eficienta metoda prin care poti aduna cioburile! Iti va salva viata!

Antena3 Antena3,
Ai spart un pahar? Aceasta este cea mai simpla si eficienta metoda prin care poti aduna cioburile! Iti va salva viata!

Cu siguranta ai spart pahare si sticle pana acum si stii deja cat este de dificil sa aduni toate cioburile fara sa te ranesti si fara sa lasi urme. Din fericire, ai la indemana o metoda simpla care iti va simplifica. continuă pe Antena3

Ponta: Este cea mai urata situatie in care ma aflu de 14 ani incoace. Nu-mi doresc sa fiu nici membru al Guvernului, nici sef de partid

Victor Ponta a declarat, cu putin timp inainte de inceperea sedintei de plen pentru votul motiunii, ca este cea mai ciudata si mai urata situatie in care se afla din ultimii.

Solstitiul de vara 2017: 21 iunie, debutul verii astronomice, este cea mai lunga zi a anului

Solstitiul de vara 2017. Solstitiul de vara, 21 iunie, este cea mai lunga zi a anului 2017, eveniment care marcheaza debutul verii astronomice. Un moment semnificativ al anului, solstitiul de vara este asociat.

Sorin Grindeanu a ajuns in Parlament. Este cea mai grea zi pentru premier

Sorin Grindeanu a ajuns in jurul orei 9. 50 in Parlament. Este o zi plina de emotii pentru premier, care afla daca mai ramane in functie. Astazi, parlamentarii ii decid soarta.

Sorin Grindeanu a ajuns in Parlament si s-a dus in biroul lui Victor Ponta. Este cea mai grea zi pentru premier

Sorin Grindeanu a ajuns in jurul orei 9. 50 in Parlament. Este o zi plina de emotii pentru premier, care afla daca mai ramane in functie. Astazi, parlamentarii ii decid soarta.

SOLSTITIU DE VARA 2017. Miercuri este cea mai lunga zi din an

Pe 21 iunie 2017, in emisfera nordica are loc solstitiul de vara, ceea ce marcheaza inceputul verii astronomice.

Un dermatolog roman dezvaluie care e cea mai ieftina si eficienta crema antirid

Nimeni nu s-ar fi asteptat ca cea mai buna crema care previne aparitia ridurilor e accesibila tuturor, dar aproape nimeni nu o foloseste constant. Foarte multe femei ma intreaba care e cea mai.

Victor Ponta: Cea mai urata si mai ciudata situatie de cand sunt parlamentar

Actualul secretar general al Guvernului, Victor Ponta, a declarat ca este cea mai ciudata si mai urata situatie in care se afla din ultimii 14 ani de cand este parlamentar.

Lenovo anunta cea mai mica statie grafica si extinde gama de servicii business

Lenovo sustine ca ThinkStation P320 Tiny este cea mai mica statie grafica si beneficiaza de certificare ISV. Ca dimensiuni, e cam cat un roman mai generos pe care l-ai tine pe birou.

SOLSTITIUL DE VARA 2017. Miercuri, cea mai lunga zi a anului

Miercuri, 21 iunie, este cea mai lunga zi a anului 2016, eveniment care marcheaza debutul verii astronomice. Un moment semnificativ al anului, solstitiul de vara este asociat cu.

Victor Ponta: Voi vota impotriva motiunii de cenzura. E cea mai urata situatie in care ma aflu, sa votez impotriva partidului meu

Voturiule nu le are nimeni, le are fiecare parlamentar in parte. Eu voi vota la vedere impotriva motiunii de cenzura. Am incredere intr-un nou Guvern Grindeanu. Este cea mai urata s, a declarat Victor Ponta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )