Libnet.ro
UNICEF

09:01

Spectacol total in prima seara de Champions League: Ce au facut gigantii Europei (FOTO)

B1 B1,
Spectacol total in prima seara de Champions League: Ce au facut gigantii Europei (FOTO)

Marti seara au avut loc primele meciuri din grupele Champions League sezonul 2017/2018. A fost o seara plina de goluri, in care marile echipe ale Europei, precum Barcelona, Chelsea, PSG, Bayern Munchen sau. continuă pe B1

Barcelona Juventus, finala din prima etapa a Champions League

Noul sezon al grupelor Champions League debuteaza, marti seara, cu un meci cat o finala, FC Barcelona Juventus Torino.

Rezultate din prima etapa a Champions League

Vedeti in aceasta pagina rezultatele inregistrate, marti seara, in prima etapa din Champions League.

LIVE Meciurile primei etape din Champions League

Urmariti in aceasta pagina, live text, evolutia scorului si amanunte de la cele opt partide programate in aceasta seara in prima etapa din Champions League.

REZULTATE CHAMPIONS LEAGUE. Barcelona defileaza cu Juventus, PSG straluceste cu Celtic

REZULTATE CHAMPIONS LEAGUE FC Barcelona a invins-o pe Juventus Torino cu scorul de 3-0, marti seara, pe Camp Nou, in prima etapa a grupelor Ligii Campionilor la fotbal si si-a luat astfel revansa dupa.

Champions League: Barcelona vs Juventus, meciul zilei (Programul complet al televizarilor)

O noua editie de Champions League va pleca marti la drum, cu aceleasi mari favorite la castigarea trofeului cel putin la prima vedere): Real Madrid, Barcelona, Bayern Munchen sau Juventus. Prima zi ne aduce in lumina reflectoarelor un meci care a devenit deja un clasic al ultimelor sezoane din C1: Barcelona vs Juventus. Cele doua s-au intalnit in finala din 2015 au avut castig de cauza catalanii) si in sezonul recent incheiat: italienii i-au eliminat pe Messi si compania in sferturi. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei si al televizarilor.

Cotele meciurilor de marti din Champions League

Noul sezon al grupelor Champions League debuteaza marti seara cu opt meciuri dintre cele mai atractive. Vedeti in aceasta pagina cotele oferite de Fortuna pentru aceste jocuri.

BARCELONA-JUVENTUS LIVE ONLINE STREAM PRO TV DOLCE SPORT CHAMPIONS LEAGUE. Meci complicat pentru Messi

Real Madrid, castigatoarea ultimelor doua editii ale Ligii Campionilor la fotbal, si FC Barcelona, chiar daca l-a pierdut pe starul b.

Cotele meciurilor de miercuri din Champions League

Noul sezon al grupelor Champions League debuteaza debuteaza in aceasta saptamana cu meciuri dintre cele mai atractive. Vedeti in aceasta pagina cotele oferite de Fortuna pentru aceste jocuri.

Champions League: Barcelona - Juventus 3-0/ Revansa lui Messi/ Victorii cu 6-0 si 5-0 pentru Chelsea si PSG

Faza grupelor Ligii Campionilor a inceput, marti, cu victorie pentru FC Barcelona in fata echipei Juventus Torino, scor 3-0, succese categorice pentru Chelsea Londra 6-0 cu Qarabag) si Paris Saint-Germain 5-0 cu Celtic), dar si un esec al formatiei lui Nicolae Stanciu si Alexandru Chipciu, Anderlecht Bruxelles, in fata gruparii Bayern Munchen, scor 0-3, potrivit news. ro. rezultatele din prima etapa a grupelor Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2471 seconds )