Libnet.ro
UNICEF

12:30

Spectacole electorale desfasurate concomiten in Targu Jiu: S-a mutat circul la Targu-Jiu, fratilor!

Adevărul Adevărul,
Spectacole electorale desfasurate concomiten in Targu Jiu: S-a mutat circul la Targu-Jiu, fratilor!

Campania electorala a debutat in municipiul Targu-Jiu cu un mare circ. Daca pe insulitia din apropierea Parcului Central, PP-DD a programat un concert de lansare a candidatilor, in timp ce PSD a replicat prin Partida Romilor, care a organizat un spectacol cu manelisti in parcarea din Piata Centrala. continuă pe Adevărul

Dan Diaconescu se plange de SABOTAJ la Targu-Jiu: Nu am putut sa inchiriez niciun hotel, ...

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, sustine ca se confrunta cu o actiune de sabotaj in ceea ce priveste organizarea viitoarei sale campanii electorale in Colegiul 6 din Targu-Jiu, acolo unde va fi contracandidatul lui Victor Ponta, potrivit b1. ro. Chemarea mea la DNA a fost o actiune a domnului Ponta. Toate actiunile care mi se intampla in Targu-Jiu intrec orice inchipuire. Sunt cateva unitati hoteliere, noi am incercat sa inchiriem cateva dintre ele. Ma credeti ca pana la ora asta nu am .

Dan Diaconescu se plange de sabotaj la Targu-Jiu: Nu am putut sa inchiriez niciun hotel, restaurant sau spatiu publicitar

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, sustine ca se confrunta cu o actiune de sabotaj in ceea ce priveste organizarea viitoarei sale campanii electorale in Colegiul 6 din Targu-Jiu, acolo unde va fi.

Protest al unor muncitori la Targu Jiu, Dan Diaconescu nu a fost lasat de jandarmi sa li se alature

Aproximativ 200 de muncitori de la fostul combinat de prelucrare a lemnului din Targu Jiu, Rostramo SA, aflat in procedura de lichidare judiciara, protesteaza, joi, in fata Prefecturii Gorj, liderul PP-DD, Dan Diaconescu, nefiind lasat de catre jandarmi sa se alature manifestantilor.

Urmarit national, prins la Targu-Jiu

O persoana care figura urmarita la nivel national a fost prinsa de catre politistii din municipiul Targu-Jiu.

Protest al unor muncitori la Targu Jiu: Dan Diaconescu nu a fost lasat de jandarmi sa participe

Aproximativ 200 de muncitori de la fostul combinat de prelucrare a lemnului din Targu Jiu, Rostramo SA, aflat in procedura de lichidare judiciara, au protestat joi in fata Prefecturii Gorj, liderul PP-DD, Dan Diaconescu, nefiind lasat de catre jandarmi sa se alature manifestantilor, relateaza Mediafax.

Liga I: Pandurii Targu Jiu- CS Turnu Severin, scor 2-2

Pandurii Targu Jiu a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CS Turnu Severin, intr-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de C. Cristea 19 si Viera 58 pentru.

Pandurii Targu Jiu - CS Turnu Severin, scor 2-2, in Liga I.

Formatia Pandurii Targu Jiu a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 2-2 1-1), cu echipa CS Turnu Severin, ultima clasata, intr-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, potrivit Mediafax. Golurile au fost marcate de C. Cristea 19 si Viera 58 pentru Pandurii, respectiv Zaharia 41, 83 pentru CS Severin. 1-0: Calin Cristea deschide scorul cu un sut de la aproximativ 17 metri, la o minge respinsa de apararea oaspetilor; 1-1: Zaharia egaleaza cu un sut din prima, dupa o centrare .

Targu Jiu: Un bebelus a fost ucis din greseala de parinti, in timp ce dormeau

Un bebelus a fost gasit mort in Targu Jiu. Copilul ar fi fost ucis din greseala de parintii sai, care s-ar fi asezat pe acesta, in timp ce dormea. Bebelusul provenea dintr-o familie extrem de saraca,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )