Libnet.ro
UNICEF

19:15

Urmarit national, prins la Targu-Jiu

Adevărul Adevărul,
Urmarit national, prins la Targu-Jiu

O persoana care figura urmarita la nivel national a fost prinsa de catre politistii din municipiul Targu-Jiu. continuă pe Adevărul

Dan Diaconescu se plange de SABOTAJ la Targu-Jiu: Nu am putut sa inchiriez niciun hotel, ...

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, sustine ca se confrunta cu o actiune de sabotaj in ceea ce priveste organizarea viitoarei sale campanii electorale in Colegiul 6 din Targu-Jiu, acolo unde va fi contracandidatul lui Victor Ponta, potrivit b1. ro. Chemarea mea la DNA a fost o actiune a domnului Ponta. Toate actiunile care mi se intampla in Targu-Jiu intrec orice inchipuire. Sunt cateva unitati hoteliere, noi am incercat sa inchiriem cateva dintre ele. Ma credeti ca pana la ora asta nu am .

Accident pe o strada din Targu Jiu, soldat cu 17 raniti

Saptesprezece persoane au fost ranite, dintre care doi copii, intr-un accident de circulatie care a avut loc duminica dupa-amiaza, pe Calea Bucuresti din municipiul Targu-Jiu, transmite Agerpres.

Accident rutier pe o strada din Targu Jiu, soldat cu 17 raniti

Saptesprezece persoane au fost ranite, dintre care doi copii, intr-un accident de circulatie care a avut loc duminica dupa-amiaza, pe Calea Bucuresti din municipiul Targu-Jiu, transmite Agerpres.

Accident grav in apropiere de Targu jiu: 11 persoane au ajuns la spital

Un autoturism si un microbuz s-au ciocnit pe drumul dintre Targu Jiu si Targu Carbunesti, fiind nevoie de interventia mai multor echipaje de salvare. Un copil a fost grav ranit.

Liga I: Pandurii Targu Jiu- CS Turnu Severin, scor 2-2

Pandurii Targu Jiu a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CS Turnu Severin, intr-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de C. Cristea 19 si Viera 58 pentru.

Dan Diaconescu se plange de sabotaj la Targu-Jiu: Nu am putut sa inchiriez niciun hotel, restaurant sau spatiu publicitar

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, sustine ca se confrunta cu o actiune de sabotaj in ceea ce priveste organizarea viitoarei sale campanii electorale in Colegiul 6 din Targu-Jiu, acolo unde va fi.

Pandurii Targu Jiu - CS Turnu Severin, scor 2-2, in Liga I.

Formatia Pandurii Targu Jiu a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 2-2 1-1), cu echipa CS Turnu Severin, ultima clasata, intr-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, potrivit Mediafax. Golurile au fost marcate de C. Cristea 19 si Viera 58 pentru Pandurii, respectiv Zaharia 41, 83 pentru CS Severin. 1-0: Calin Cristea deschide scorul cu un sut de la aproximativ 17 metri, la o minge respinsa de apararea oaspetilor; 1-1: Zaharia egaleaza cu un sut din prima, dupa o centrare .

Targu Jiu: Un bebelus a fost ucis din greseala de parinti, in timp ce dormeau

Un bebelus a fost gasit mort in Targu Jiu. Copilul ar fi fost ucis din greseala de parintii sai, care s-ar fi asezat pe acesta, in timp ce dormea. Bebelusul provenea dintr-o familie extrem de saraca,.

17 persoane ranite, dupa ce un microbuz s-a rasturnat la intrare in municipiul Targu-Jiu

Un accident rutier deosebit de grav, soldat cu 17 victime, a avut loc astazi, in jurul orei 14. 00, la intrare in municipiul Targu-Jiu, la intersectia cu targul de vite. Toate victimele se afla in stare stabila si sunt in afara oricarui pericol.

Accident cu 17 raniti la Targu Jiu, dupa ce microbuzul in care se aflau a fost lovit de un autoturism

Cel putin 17 persoane au fost ranite, printre care si 3 copii, la Targu Jiu, in urma unui accident rutier. in coliziune au fost implicate un microbuz si doua autoturisme. Accidentul s-a petrecut dupa ce o femeie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )