Libnet.ro
UNICEF

22:30

Protest al unor muncitori la Targu Jiu, Dan Diaconescu nu a fost lasat de jandarmi sa li se alature

Adevărul Adevărul,
Protest al unor muncitori la Targu Jiu, Dan Diaconescu nu a fost lasat de jandarmi sa li se alature

Aproximativ 200 de muncitori de la fostul combinat de prelucrare a lemnului din Targu Jiu, Rostramo SA, aflat in procedura de lichidare judiciara, protesteaza, joi, in fata Prefecturii Gorj, liderul PP-DD, Dan Diaconescu, nefiind lasat de catre jandarmi sa se alature manifestantilor. continuă pe Adevărul

Protest al unor muncitori la Targu Jiu: Dan Diaconescu nu a fost lasat de jandarmi sa participe

Aproximativ 200 de muncitori de la fostul combinat de prelucrare a lemnului din Targu Jiu, Rostramo SA, aflat in procedura de lichidare judiciara, au protestat joi in fata Prefecturii Gorj, liderul PP-DD, Dan Diaconescu, nefiind lasat de catre jandarmi sa se alature manifestantilor, relateaza Mediafax.

Dan Diaconescu se plange de SABOTAJ la Targu-Jiu: Nu am putut sa inchiriez niciun hotel, ...

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, sustine ca se confrunta cu o actiune de sabotaj in ceea ce priveste organizarea viitoarei sale campanii electorale in Colegiul 6 din Targu-Jiu, acolo unde va fi contracandidatul lui Victor Ponta, potrivit b1. ro. Chemarea mea la DNA a fost o actiune a domnului Ponta. Toate actiunile care mi se intampla in Targu-Jiu intrec orice inchipuire. Sunt cateva unitati hoteliere, noi am incercat sa inchiriem cateva dintre ele. Ma credeti ca pana la ora asta nu am .

Dan Diaconescu se plange de sabotaj la Targu-Jiu: Nu am putut sa inchiriez niciun hotel, restaurant sau spatiu publicitar

Presedintele PP-DD, Dan Diaconescu, sustine ca se confrunta cu o actiune de sabotaj in ceea ce priveste organizarea viitoarei sale campanii electorale in Colegiul 6 din Targu-Jiu, acolo unde va fi.

Dan Diaconescu: in Targu Jiu s-a instalat teroarea peste cetateni. Toti imi spun ca ma vor vota, dar le este frica sa recunosca

Liderul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, s-a prezentat, luni, la DNA pentru a da explicatii cu privire la licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim, dupa ce a oferit 45 milioane de euro, cel mai.

Dan Diaconescu, audiat la DNA in dosarul Oltchim.

Dan Diaconescu s-a prezentat, luni, la DNA pentru a da explicatii cu privire la licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim, dupa ce a oferit 203 milioane de lei 45 milioane de euro), cel mai mare pret, pentru titlurile detinute de stat, desi nu a dovedit ca detine aceasta suma, informeaza Mediafax. Diaconescu a venit insotit de doi avocati, spunand ca nu stie pentru ce a fost chemat la Directia Nationala Anticoruptie DNA). El a mai spus ca fostul sef al Oficiului .

Dan Diaconescu asteptat azi la DNA

UPDATE 14:01 Dan Diaconescu a declarat ca prefera sa faca din nou inchisoare pentru eliberarea Oltchimului, arata Realitatea. net. *UPDATE 10:35: Dan Diaconescu a ajuns la DNA Dan Diaconescu s-a prezentat, azi, la DNA pentru a da explicatii cu privire la licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim, dupa ce a oferit 203 milioane de lei pentru titlurile detinute de stat, desi nu a dovedit ca detine aceasta suma.

Urmarit national, prins la Targu-Jiu

O persoana care figura urmarita la nivel national a fost prinsa de catre politistii din municipiul Targu-Jiu.

Liga I: Pandurii Targu Jiu- CS Turnu Severin, scor 2-2

Pandurii Targu Jiu a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa CS Turnu Severin, intr-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de C. Cristea 19 si Viera 58 pentru.

Dan Diaconescu: Am vazut plangerea lui DJ Remus. Principala acuza care mi se aduce este ca n-am gusturi muzicale

La iesirea de la sediul DNA, luni dimineata, Dan Diaconescu a declarat ca a vazut plangerea depusa de fostul director OPSPI, Remus Vulpescu impotriva sa si ca aceasta este nesemnificativa in comparatie cu.

Dan Diaconescu, la iesirea de la DNA: Am vazut plangerea lui DJ Remus. Principala acuza care mi se aduce e ca n-am gusturi muzicale

La iesirea de la sediul DNA, luni dimineata, Dan Diaconescu a declarat ca a vazut plangerea depusa de fostul director OPSPI, Remus Vulpescu impotriva sa si ca aceasta este nesemnificativa in comparatie cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )