Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce sper ca am invatat din Colectiv. Sau despre viitorul generatiei cu cheia la gat

Adevărul Adevărul,
Ce sper ca am invatat din Colectiv. Sau despre viitorul generatiei cu cheia la gat

Aveam 7 ani la Revolutie. Am crescut auzind ce misto e sa fii liber, chiar daca libertatea asta, mult prea mult aparenta, aveam sa aflu mai tarziu, era intr-o tara schilodita pe care n-am reusit s-o facem bine nici astazi. continuă pe Adevărul

Ce sper c-am invatat din Colectiv. Sau despre viitorul generatiei cu cheia la gat

Aveam 7 ani la Revolutie. Am crescut auzind ce misto e sa fii liber, chiar daca libertatea asta, mult prea mult aparenta, aveam sa aflu mai tarziu, era intr-o tara schilodita pe care n-am reusit s-o facem bine nici astazi.

La un an de la tragedia din Colectiv prind contur primele proiecte de sprijin in cazul unui dezastru similar: Trei centre de arsi, pentru care au venit fonduri din partea Bancii Mondiale, se afla sub gestionarea Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Proiecte inca in derulare pentru persoanele arse grav in tragedii crunte precum cea din Colectiv. Trei centre de arsi, pentru care au venit fonduri din partea Bancii Mondiale, se afla sub.

Ciolos, intalnire cu supravietuitorii din Colectiv. Am incercat sa atingem o parte din problemele aratate de acest eveniment (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos, intalnire cu supravietuitorii din Colectiv. Recent, Guvernul a aprobat ca tratamentele efectuate in strainatate de victimele tragediei sa fie achitate de.

Spitalele care au ingrijit victimele din Colectiv cer despagubiri de patru ori mai mari decat sumele cheltuite

A trecut aproape un an de la tragedia din Colectiv care a luat vietile a zeci de tineri nevinovati si a marcat destinele altor zeci, care sunt obligati sa se confrunte in permanenta cu momentele.

Un impresar a disparut cu 50.000 de euro din banii donati pentru ranitii din Colectiv. Tolontan: Hotie cu banii donati pare prea mult pana si pentru Romania (VIDEO)

A fugit cu banii stransi la un concert caritabil pentru victimele din Colectiv, dar nimeni nu a facut nimic sa il traga la raspundere. Este vorba despre impresarul Sorin Sararu care,.

COLECTIV 1 AN. Fostul primar al Capitalei sustine ca, imediat dupa incendiul din Colectiv, ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu i-a dat asigurari ca nu este nevoie de nimic

Stefanel Dan Marin, primar interimar al Capitalei in urma cu un an, cand a avut loc incendiul din clubul Colectiv, sustine ca municipalitatea a incercat sa ofere suport, insa ministrul Sanatatii de la vremea respectiva, Nicolae Banicioiu, i-a transmis ca nu e nevoie de nimic.

Colectiv 1 AN. Parchetul anunta ca se fac cercetari pentru toate faptele sesizate in urma tragediei din Colectiv

Parchetul General al Romaniei anunta, vineri, ca in ancheta Colectiv disjunsa si ramasa in lucru se fac cercetari pentru toate faptele sesizate de catre victime ori alte persoane, prin plangerile depuse.

Colectiv 1 AN. O scoala din Bucuresti a avut o ora de religie dedicata victimelor din Colectiv. Unul dintre raniti a fost invitat la curs

O ora de religie deschisa dedicata victimelor incendiului din Colectiv a avut loc vineri la Scoala Gimnaziala Maica Domnului din Bucuresti, la eveniment participand si una dintre victime, Liviu Popescu, fost elev al institutiei.

Colectiv 1 AN. Patronii de cluburi sunt invitati ca duminica seara sa proiecteze spre cer o raza de lumina, in memoria victimelor tragediei din Colectiv

Presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a facut, vineri, un apel catre patronii de cluburi ca duminica, la ora 22. 32, sa aprinda un proiector si sa ridice spre cer o raza de lumina, in memoria tinerilor care si-au pierdut viata in tragedia din urma cu un an.

Colectiv 1 AN. Jurnalistul Mihai Ursu a rememorat noaptea fatidica a tragediei din Colectiv: Pun camera jos o clipa, scot si eu o lumanare si o adaug la marea de lacrimi din ceara topita din fata clubului

La doar cateva zile de la producerea tragediei care avea sa rapeasca 64 de suflete, Mihai Ursu, jurnalist cu aproape doua decenii de experinta in mass-media si numeroase materiale transmise din Irak, Osetia de Nord.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )