Libnet.ro
UNICEF

11:31

Un spital militar de campanie pentru tratarea pacientilor infectati cu Covid-19 va fi amplasat la Constanta

Adevărul Adevărul,
Un spital militar de campanie pentru tratarea pacientilor infectati cu Covid-19 va fi amplasat la Constanta

Un spital militar de campanie va fi amplasat la Constanta, cel mai probabil pe terenul unde trebuia construit Spitalul Regional, aici urmand sa fie tratati pacientii infectati cu Covid-19. continuă pe Adevărul

Romania construieste un spital de campanie, pentru tratarea bolnavilor de coronavirus. in cinci zile, va fi functional (Foto, Video)

Ministerul Apararii Nationale a inceput pregatirile in Otopeni pentru montarea unui spital de campanie in incinta Institutului Ana Aslan, unde vor fi tratati bolnavi de coronavirus.

MApN a inceput instalarea spitalului de campanie ROL 2 pentru tratarea cazurilor usoare si medii de infectare cu COVID-19

Ministerul Apararii Nationale informeaza ca a inceput pregatirile pentru montarea formatiunii medicale ROL 2 in incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan.

Medicament folosit pentru tratarea COVID-19 in China. Medic de la Bals: Se poate aduce si in Romania daca e eficient

China a anuntat ca exista un medicament antiviral pentru gripa, care da rezultate mai bune pentru combaterea coronavirusului.

Medicii italieni, efort urias pentru vindecarea pacientilor cu coronavirus: Nu mai e timp!

Medicii italieni dau tot ce au mai bun si incearca vindecarea pacientilor cu coronavirus si revenirea vietii la normal. Situatia lor este cumplita, fiind extenuati, cu moralul la pamant si in pericol de infectare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )