Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania construieste un spital de campanie, pentru tratarea bolnavilor de coronavirus. in cinci zile, va fi functional (Foto, Video)

Antena3 Antena3,
Romania construieste un spital de campanie, pentru tratarea bolnavilor de coronavirus. in cinci zile, va fi functional (Foto, Video)

Ministerul Apararii Nationale a inceput pregatirile in Otopeni pentru montarea unui spital de campanie in incinta Institutului Ana Aslan, unde vor fi tratati bolnavi de coronavirus. continuă pe Antena3

UPDATE Spitalul Colentina din Capitala, pozitie oficiala dupa ce a fost transformat in centru pentru tratarea bolnavilor de COVID-19

UPDATE Spitalul Clinic Colentina a oferit o prima reactive oficiala pe acest subiect, explicand ca, din 16 martie, toate internarile sunt oprite, pentru ca unitatea medicala va fi transformata in centru.

Colentina, transformat in spital special pentru coronavirus

Spitalul Colentina se va transforma in centru unic pentru tratarea bolnavilor de coronavirus care au si alte afectiuni. Ordinul a fost semnat de profesorul Horatiu Moldovan, secretar in Ministerul Sanatatii.

VIDEO Imagini din locul unde Armata face un spital mobil pentru bolnavii de coronavirus

Un spital mobil containerizat de nivel ROL 2 este amenajat in prezent de catre Ministerul Apararii Nationale la Institutul Ana Aslan din Otopeni, pentru tratarea cazurilor usoare si medii de coronavirus. Spitalul mobil containerizat ar urma sa fie gata in cinci zile si va avea in compunere corturi medicale si containere - care cuprind, printre altele, unitati de triaj, laborator, radiologie, sterilizare, zona de decontaminare.

Medicament folosit pentru tratarea COVID-19 in China. Medic de la Bals: Se poate aduce si in Romania daca e eficient

China a anuntat ca exista un medicament antiviral pentru gripa, care da rezultate mai bune pentru combaterea coronavirusului.

MApN a inceput instalarea spitalului de campanie ROL 2 pentru tratarea cazurilor usoare si medii de infectare cu COVID-19

Ministerul Apararii Nationale informeaza ca a inceput pregatirile pentru montarea formatiunii medicale ROL 2 in incinta Institutului National de Gerontologie si Geriatrie Ana Aslan.

Peste 80% din pacientii din China au primit remedii traditionale pentru tratarea COVID-19

Peste 80% dintre pacientii infectati cu coronavirus din China au fost tratati cu remedii traditionale chineze in combinatie cu medicamente antivirale sustinand ca acestea au ajutat semnificativ la vindecare.

Germania da testul ridicarii in timp record a unui spital pentru pacientii de coronavirus, dupa exemplul Chinei

Autoritatile de la Berlin au fost de acord sa ridice un nou spital, de pana la 1000 de paturi, pentru pacientii de coronavirus, cu ajutorul armatei si a mai multor parteneri.

Ce masuri promite sistemul bancar pentru contracararea efectelor coronavirus

Asociatia Romana a Bancilor ARB) si Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR), organizatii care reprezinta toate institutiile bancare active pe piata romaneasca, acorda sprijin clientilor si autoritatilor privind limitarea efectelor negative.

Tudor Ciuhodaru, ghid de autoprotectie pentru pandemia de coronavirus

Tudor Ciuhodaru a publicat pe contul personal de Facebook un ghid de autoprotectie pentru pandemia de coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )