Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul Judetean Brasov, aproape in colaps. Cum s-a declansat focarul

Antena3 Antena3,
Spitalul Judetean Brasov, aproape in colaps. Cum s-a declansat focarul

Spitalul Judetean din Brasov este aproape de colpas, dupa ce cadrele medicale din sectia ATI s-au imbolnavit cu coronavirus. Focarul ar fi izbucnit dupa ce in sectie a fost internat tatal unui medic ce prezenta simptome specifice COVID-19, dar fara a i se face in prealabil teste in acest sens. Ministerul Sanatatii a demarat o ancheta pentru a afla cum s-a ajuns la aceasta situatie. continuă pe Antena3

Focar de COVID-19 la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi: Alte 19 cadre medicale au fost infectate

La Spitalul Judetean de Urgenta este focar de COVID-19, dupa ce alte 19 cadre medicale au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus, potrivit adevarul. ro. Este vorba despre 14 asistente medicale, 4 infirmiere.

Spitalul Judetean Ploiesti, depasit de numarul mare de bolnavi COVID. Medicii, nevoiti sa aleaga pe cine salveaza, in plina pandemie

Medicii de la Spitalul Judetean Ploiesti suntfost nevoiti sa aleaga pacientii pe care ii interneazape sectia deTerapie Intensiva, in plina pandemie de Covid-19. Acest lucru se intampla di.

Un nou focar de coronavirus in Romania: Mai multe cadre medicale de la Spitalul Judetean Sibiu au fost testate pozitiv

Directia de Sanatate Publica DSP)Sibiu a declarat in cursul zilei de martu un nou focar de coronavirus la Sectia de Hematologie a Spitalului Judetean Sibiu, unde au fost confirnare deja 14 cazuri, 10 la pa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )