Libnet.ro
UNICEF

22:45

Spitalul JudeteanBraila: Zece cadre medicale de pe sectia de Terapie Intensiva, infectate cu COVID-19

B1 B1,
Spitalul JudeteanBraila: Zece cadre medicale de pe sectia de Terapie Intensiva, infectate cu COVID-19

Zece cadre medicale ale Spitalului Judetean de UrgentaBraila au fost confirmate cuCOVID-19, in ultimele zile. Este vorba despre unmedic, cinci asistente si patru infirmiere, care se afla in. continuă pe B1

Mai multi pacienti infectati cu Covid-19 au decedat la Timisoara, pentru ca nu au mai avut locuri la sectiile de Terapie Intensiva

Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara a ramas fara locuri la sectiile de Terapie Intensiva. Din aceasta cauza, sase pacienti au decedat,in noaptea de duminica spre luni. Sunt pline toate.

6.752 denoi infectari cu SARS-CoV-2 in 24 de ore. Numarul pacientilor internati in stare grava la Terapie Intensiva creste

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, duminica, la 276. 802 cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 6. 752 de noi imbolnaviri din 21. 552 de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 7. 879 de decese, din care 86 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 1056.

O unitate mobila de Terapie Intensiva va ajunge la Timisoara

Raed Arafat a spus ca maine va ajunge in Timisoara o unitate mobila de Terapie Intensiva, cu 12 locu.

Niciun loc la Terapie Intensiva in Capitala. Dr. Beatrice Mahler: Traim o drama!

1076 de bolnavi de COVID lupta acum pentru viata lor la Terapie Intensiva. in spitalele din Bucuresti nu mai este niciun pat liber si la fel se intampla in foarte multe spitale din tara. in acelasi timp, raportarile privind infectarile cu SARS-COv-2 sunt tot mai haotice. Numarul cazurilor raportate oficial, dar pentru care pacientii in cauza nu au primit rezultatul este tot mai mare.

Un numar de 24 de cadre medicale, infectate cu COVID-19. Cate locuri mai sunt libere la ATI

Un numar de 24 de cadre medicale din judetul Calarasi sunt infectate cu COVID-19. Salvatorii din linia intai au ei insisi nevoie de ingrijiri medicale. Numarul imbolnavirilor creste alarmant in judetul Calarasi. Pana ieri, 9 noiembrie, fusesera confirmate 2. 375 de cazuri pozitive, dintre care 475 au fost declarate vindecate.

Medicul Radu Tincu: Cele 10.000 de cazuri din aceasta saptamana vor crea un impact major asupra sectiilor de Terapie Intensiva in urmatoarele saptamani (VIDEO)

Radu Tincu, medic primarla sectia de ATI de la Spitalul Floreasca din Bucuresti, a comentat, in direct pe B1 TV, cresterea alarmanta a numarului de cazuri de COVID-19 din tara noastra, mentionand ca.

Beatrice Mahler, despre lipsa locurilor la sectiile de Terapie Intensiva: Traim o drama, trebuie sa intubam pacientii pe sectie!

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti sustine ca este o perioada foarte dificila pentru medici pentru ca nu mai sunt locuri libere pe sectiile de Terapie.

Ludovic Orban: Actionam in continuare pentru a creste numarul de paturi disponibile din Terapie Intensiva (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, luni, ca Guvernul este, inca de la inceputul pandemiei de COVID-19, intr-un efort constant de crestere a numarului de paturidin sectiile de Terapie.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )