Libnet.ro
UNICEF

19:45

Spitalul WPK din Viena: Avem cu 15% mai multi pacienti romani tratati in primul trimestru al anului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Spitalul WPK din Viena: Avem cu 15% mai multi pacienti romani tratati in primul trimestru al anului

Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private austriece, a tratat in primul trimestru al anului cu 15% mai multi pacienti romani, raportat la aceeasi perioada a anului trecut. Tratamentele oncologice au fost solicitate de catre 60%. continuă pe Wall-Street Ro

Coreea de Nord: Accident GRAV de transport. Mai multi chinezi s-ar numara printre victime

Un accident grav de transport a avut loc, duminica seara, in provincia Hwanghae de Nord din Coreea de Nord, mai multi turisti chinezi aflandu-se printre victime. Anuntul a fost facut luni de ministerul de.

Accident grav de transport in Coreea de Nord/ Mai multi chinezi s-ar numara printre victime

Un accident grav de transport a avut loc in Coreea de Nord, mai multi turisti chinezi aflandu-se printre victime, a anuntat luni ministerul de Externe de la Beijing, citat de Reuters.

SUA: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue (VIDEO)

SUA: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue VIDEO) Mai multi rromi au iscat un scandal de toata frumusetea pe Chester Avenue. Scandalul a escaladat dupa ce un sofer al unui autoturism a.

Marea Britanie: Scandal URIAS intre mai multi rromi pe Chester Avenue (VIDEO)

Mai multi rromi au iscat un scandal de toata frumusetea pe Chester Avenue, Marea Britanie. Scandalul a escaladat dupa ce un sofer al unui autoturism a vrut sa dea peste unul dintre ei cu masina, potrivit unui.

Vacanta de 1 Mai: Tot mai multi romani aleg plajele din strainatate

Este primul an in care 30 aprilie este zi nelucratoare, astfel incat angajatii din sistemul public, si nu numai, vor beneficia de patru zile libere. Daca pana acum cei mai multi turisti alegeau sa mearga de 1 Mai in statiunile de pe litoral din tara,.

Acuzatii grave impotriva episcopului Slatinei. Zeci de preoti sustin ca li se cer din ce in ce mai multi bani. Suntem obligati sa vindem o jumatate de kilogram de lumanari per familie

Preotii din Olt se rascoala impotriva Episcopului Slatinei si aduc acuzatii grave. Este vorba de 30 de preoti din Olt care s-ar fi adresat politiei, potrivit adevarul. ro, cerand stoparea abuzurilor din.

Oportunitate: Antreprenorii romni se pot nscrie online la un accelerator de afaceri din Viena

Antreprenorii romani se pot inscrie online, pana pe 9 mai 2018, la o competitie care le poate aduce accesul intr-un accelerator de afaceri de la Viena, au anuntat organizatorii.

Care sunt regiunile in care pensionarii sunt cu mult mai multi decat salariatii? Ce se intampla in 10-15 ani?

Contextul in care guvernantii discuta desfiintarea Pilonului II de pensii: de 20 de ani, numarul de salariati in Romania este mai mic decat cel al pensionarilor si sunt regiuni in care raportul ajunge si la 1,5 pensionari la un salariat. Situatia inca.

Romania si Bulgaria, pe primul loc in UE intr-un clasament ingrijorator: Avem cel mai slab...

Romania si Bulgaria sunt tarile care au cele mai slabe sisteme feroviare din Europa, in 2017, potrivit indicelui European Railway Performance RPI), publicat de firma de consultanta Boston Consulting Group BCG),.

Tot mai multi romani isi infasoara mainile sau picioarele cu folie de aluminiu. Care este motivul

Tot mai multa lume a ajuns sa recurga la un truc simplu, dar de-a dreptul miraculos. Afla ce se intampla daca impachetezi cu folie de aluminiu mainile si picioarele. Astfel, ia o rola de folie de aluminiu si.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )