Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sport Report: Messi? Ronaldo? Neymar? Fotbalistii din Europa cu cele mai mari salarii

Hotnews Hotnews,
 Sport Report: Messi? Ronaldo? Neymar? Fotbalistii din Europa cu cele mai mari salarii

Revista franceza L700;equipe a publicat raportul sau anual cu cei mai bine platiti fotbalisti din Europa, cu Messi pe primul loc al clasamentului. Lionel Messi castiga aproape dublu fata de Cristiano Ronaldo, superstarul brazilian Neymar si unul de la Manchester United fiind si ei printre cei 13 jucatori cu cele mai mari salarii de pe continent. continuă pe Hotnews

Euronews, despre cele mai proaste trenuri din Europa: Romania si Bulgaria se afla pe ultimele locuri

Exista un sector din Europa in care pe brazda, acum decolorata, a fostei Cortine de Fier, este sapat un semn adanc intre cele doua emisfere ale Vechiului Continent: calea ferata. in unele tari, panoul cu orarul trenurilor este un adevarat lux. in tari precum Bulgaria sau Romania, circula zilnic trenuri de mana a doua sau a treia, aruncate la inceputul anilor 2000 de caile ferate franceze, engleze, germane sau daneze.

BURSELE LUMII Optimism pe pietele de actiuni din Europa

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, dupa ce China a luat noi masuri de stimulare a economiei, in contextul epidemiei de coronavirus.

Financial report Jaguar Land Rover isi aduce piesele din China cu avionul. Ministru cipriot: Romania, tara din care vin miresele cetatenilor din Asia. Huawei castiga teren in disputele din Europa

Financial Times: Jaguar Land Rover isi aduce componentele din China cu avionul pentru a evita inchiderea fabricilor din UK * Les Echos: Graba nebuna cu care se arunca japonezii pe datoria Frantei * Cum si-a pierdut Matteo Salvini aura de invincibilitate * Kathimerini: Ministru cipriot: Romania, tara din care vin miresele cetatenilor din AsiaStop falsilor studenti si casatoriilor fictive * The New York Times: Huawei castiga teren in disputele din Europa iar SUA cauta sa gaseasca alternative.

Tesla are probleme cu constructia primei fabrici din Europa

Un tribunal din Germania a ordonat Tesla sa nu mai taie padurea de pe un teren din apropierea Berlin.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )