Libnet.ro
UNICEF

14:15

Tesla are probleme cu constructia primei fabrici din Europa

România Liberă România Liberă,
Tesla are probleme cu constructia primei fabrici din Europa

Un tribunal din Germania a ordonat Tesla sa nu mai taie padurea de pe un teren din apropierea Berlin. continuă pe România Liberă

Femeie de 41 de ani din Timis, tinuta in lanturi de tatal ei. Victima are probleme psihice

O femeie dintr-o localitate din Timis a trecut prin clipe cumplite dupa ce tatal ei a tinut-o in conditii greu de inchipuit. Victima are probleme psihice.

BURSELE LUMII Optimism pe pietele de actiuni din Europa

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv ieri, dupa ce China a luat noi masuri de stimulare a economiei, in contextul epidemiei de coronavirus.

Piedica pentru Tesla: construirea noii fabrici din Germania, suspendata de autoritati

Planurile Tesla pentru construirea primei Gigafactory din Europa au fost date peste cap de catre un tribunal din Germania. Curtea Administrativa Superioaradin Berlin-Brandenburg a ordonat.

LIVETEXT Coronavirusul face tot mai multe daune economice: Japonia si Singapore vad recesiunea la orizont, Apple are probleme, iar China trece printr-o situatie foarte rara Rusia interzice intrarea cetatenilor chinezi pe teritoriul sau

Numarul de noi infectii cu coronavirus din China continentala a scazut sub 2. 000 pentru prima oara dupa luna ianuarie, expertii internationali avertizand, totusi, ca este prea devreme sa putem spune ca epidemia este tinuta sub control, scrie Reuters. Efectele economice ale coronavirusului au inceput sa se vada in tot mai multe locuri. 55 Rusia anunta ca va interzice, incepand de joi, 20 februarie, intrarea pe teritoriul sau a cetatenilor chinezi15. 44 Companiile din provincia Hubei vor fi exceptate de la plata contributiilor pentru pensie si somaj14. 48 Aproximativ 30 de doctori din Brighton sunt in stare de izolare dupa ce au fost in contact cu un medic testat pozitiv cu coronavirus.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )