Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune un avocat din dosarul Hertanu despre implicarea lui Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
Ce spune un avocat din dosarul Hertanu despre implicarea lui Victor Ponta

Un avocat care reprezinta unul dintre inculpatii din dosarul in care este implicat cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, a declarat ca nu ii place faptul ca se incearca asocierea premierului cu acest caz. continuă pe România Liberă

Ce spune un avocat din dosarul Hertanu despre Victor Ponta

Un avocat care reprezinta unul dintre inculpatii din dosarul in care este implicat cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, a declarat ca nu ii place faptul ca se incearca asocierea premierului cu acest caz.

Un inculpat din dosarul Hertanu scapa de arest. Care este motivul

Liviu Munteanu, unul dintre oamenii de afaceri retinuti in dosarul privind fraudarea unor fonduri europene, in care este implicat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a recunoscut faptele de care este acuzat.

Dezvaluiri incredibile din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Sturdza, despre functionari: Orice ciolan e bun

Dezvaluiri incredibile din dosarul retrocedarilor ilegale de paduri. Potrivit stenogramelor din referatul de retinere a omului de afaceri Gheorghe Ceteras, Paltin Sturdza il linistea pe acesta, interesat sa.

Cele doua experte contabile din dosarul lui Marian Oprisan, eliberate din arest si puse sub control judiciar

Expertele contabile Ileana Cernea si Valentina Musuroiu, care au intocmit expertiza din dosarul presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, vor fi judecate sub control judiciar. Curtea de Apel Bucure.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru primarii din comune. Dezbaterea despre descentralizare si regionalizare va trebui reluata

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, luni, primarilor de comune, in Adunarea generala a Asociatiilor Comunelor din Romania, un mesaj in care precizeaza ca dezbaterea despre descentralizare si regionalizare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )