Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ce spune Cazanciuc despre agentia pentru recuperarea prejudiciilor din dosarele de coruptie

România Liberă România Liberă,
Ce spune Cazanciuc despre agentia pentru recuperarea prejudiciilor din dosarele de coruptie

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, duminica, la Digi 24, ca spera ca Agentia pentru recuperarea prejudiciilor din dosarele de coruptie sa fie operationala pana la sfarsitul acestui an. continuă pe România Liberă

Propunerea lui Tariceanu pentru recuperarea prejudiciilor din dosarele de coruptie

Copresedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu a declarat sambata, ca va propune, in sedinta coalitiei de luni, adoptarea prin Ordonanta de Urgenta a unei agentii pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de coruptie.

Calin Popescu Tariceanu: Vom propune adoptarea prin OUG a unei agentii pentru recuperarea prejudiciilor din marile dosare de coruptie

Presedintele Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat sambata ca vor propune, in sedinta coalitiei de luni, adoptarea prin Ordonanta de Urgenta a unei agentii pentru.

Victor Ponta: Cifrele reale arata ca suntem pregatiti pentru relaxarea fiscala din Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a notat vineri seara, pe Facebook, ca Romania este pregatita pentru relaxarea fiscala din noul Cod fiscal. Ponta a prezentat si date ale ministerului Finantelor care vin in sprijinul.

Recuperarea prejudiciilor: Nu poate sau nu vrea statul?

In afara unor critici la adresa DNA, a unui interminabil sir de scuze din partea ANAF si a unei palide incercari de infiintare a unei noi agentii, guvernantii nu au facut nimic in problema confiscarii sumelor decise de instante in dosarele de coruptie.

Laura Codruta Kovesi critica dur ANAF pentru nerecuperarea prejudiciilor in dosarele de coruptie: Statul sta pe o gramada de hotarari definitive si nu le executa / Nu voi intra in politica si nu voi candida pentru presedintie

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a criticat dur joi activitatea ANAF si a ministerului de Finante, afirmand ca, daca cele doua institutii nu pot executa bunurile sechestrate de la persoanele condamnate pentru coruptie, sa renunte si sa cedeze aceasta sarcina ministerului de Justitie.

Ce spune Oprea despre constructia unor noi tabere pentru imigranti in Romania

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, sambata, la Galati, referitor la constructia unor noi tabere pentru refugiati, ca e posibil orice, oriunde in Romania, daca situatia o impune.

Ce spune Kovesi despre dosarul lui Oprescu

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, joi seara, ca in dosarul in care este cercetat Sorin Oprescu urmarirea penala pentru anumite infractiuni va finalizata cat de repede, intrucat este vorba de o cauza in care sunt fapte clasice de coruptie.

Ce spune Kovesi despre executarea silita

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat ca, daca Ministerul Finantelor nu se descurca in privinta executarii silite, poate sa predea atributia institutiilor din sistemul judiciar.

VIDEO Ministrul Transporturilor despre licitatia pentru trenuri de metrou blocata de o ancheta DNA: Daca nu avem trenuri nu stiu cand putem circula pe Magistrala 5 spre Drumul Taberei

Daca autoritatile nu vor reusi sa achizitioneze noi trenuri de metrou, pe noua magistrala M5 care se construieste in acest moment in Drumul Taberei nu se va putea circula, chiar daca lucrarile vor fi terminate. O recunoaste ministrul Transporturilor Iulian Matache care explica faptul ca licitatia pentru noile trenuri de metrou a fost blocata in urma unei anchete DNA ce inca nu s-a finalizat. Vom avea niste galerii de metrou frumoase, statii terminate, dar nu vom avea cu ce circula pana nu gasim solutia cu trenurile, spune ministrul.

ALDE propune impozitul forfetar pentru IMM-uri din domeniul hotelier si restaurante

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat astazi, la Brasov, ca formatiunea sa doreste sa propuna introducerea impozitului forfetar mai ales pentru intreprinderile mici si mijlocii care lucreaza in domeniul hotelier si restaurante, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )