Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune expertiza grafologica despre suspectul de la Caracal. Profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca

Playtech Playtech,
Ce spune expertiza grafologica despre suspectul de la Caracal. Profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca

Un grafolog cu 25 de experienta in spate i-a facut expertiza grafologica a criminalului care a redevenit suspect principal in cazul Caracal din cauza lipsei de dovezi. Ce sustine specialistul despre profilul psihologic al barbatului de 65 de ani? Expertiza grafologica a suspectului Gheorghe Dinca Grafologul Mihai-Constantin Dianu a realizat o analiza a personalitatii suspectului . continuă pe Playtech

Cum a obtinut criminalul din Caracal avizul psihologic pentru permisul auto, acum un an. Gheorghe Dinca, internat la psihiatrie de 8 ori

Dupa ce ca informatiile din cazul Caracal erau terifiante si ajungerea politiei la 19 ore, dupa 3 apeluri la 112, la casa criminalului au umplut paharul, s-a aflat ca Gheorghe Dinca fufuse deja in vizorul tuturor, dupa ce a ajuns la psihiatrie de 8 ori. Ce a patit, in urma cu un an, la avizul .

Viorica Dancila, declaratii despre cazul Caracal: Lupta impotriva coruptiei trebuie sa continue

Viorica Dancila a facut declaratii de presa, la Palatul Victoriei, cu privire la tragedia de la Caracal. Premierul Romaniei a anuntat ca a hotarat convocarea Parlamentului intr-o sesiune extraordinara pentru a lua masuri imediate. Viorica Dancila a facut declaratii despre cazul Caracal Anuntul regasit pe site-ul Guvernului nu mentioneaza care va fi subiectul declaratiilor, dar .

FELIX BANILA, DESPRE CAZUL CARACAL: Nu avem nici macar concluzii preliminare ale testelor genetice si antropologice

Procurorul-sef al DIICOT, Felix Banila, a anuntat, astazi, ca suspectul in cazul de la Caracal a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava pentru efectuarea unei expertize psihiatrice.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Ce spune seful DIICOT despre numerele de telefon ale unor POLITISTI si INTERLOPI, gasite in telefonul lui Gheorghe Dinca (VIDEO)

Noi scenarii in cazul Caracal. Surse apropiate anchetei spun ca in telefonul lui Gheorghe Dinca, criminalul Alexandrei si Luizei,au fost gasite numere ale unor politisti si interlopi. intrebat despre.

Dan Antonescu, fost sef al Serviciului Omoruri, despre dosarul Caracal: Gheorghe Dinca minte in ancheta, iar Alexandra Macesanu ar putea fi in viata

In cazul Caracal, expertul criminalist Dan Antonescu nu exclude posibilitatea ca Alexandra Macesanu sa fi cazut victima a traficantilor de carne vie, lucru care inseamna ca poate fi in viata in acest moment. Este un sport national in acea zona. Practic, ca este unul dintre domeniile de activitate ale interlopilor din Caracal. Ea putea fi foarte usor scoasa din tara pentru ca zona de frontiera e foarte aproape, spune expertul.

DIICOT, despre dosarul Caracal: Vom efectua o cercetare criminalistica, complexa si amanuntita

Mihaela Porime, purtator de cuvant, a declarat ca DIICOT structura centrala apreluat dosarul cazului Caracal, in care inculpatul Gheorghe Dinca este acuzat ca a ucis doua adolescente in incinta locuintei.

Rares Bogdan, despre cazul Caracal: Ce au vrut sa acopere si cine a avut atat de mult cinism? Cate clanuri interlope controleaza politicienii PSD si ALDE?

Europarlamentarul PNL, Rares Bogdan, sustine ca in cazul de la Caracal se incearca acoperirea unor urme care duc spre clanuri mafiote cu legaturi la varful PSD.

Ecaterina Andronescu, despre cazul Caracal: Totusi, eu am invatat de acasa sa nu ma urc in nicio masina straina

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a afirmat joi seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca ea a invatat de acasa sa nu se urce cu straini in masina, referindu-se la cazul Alexandrei, fata de 15 ani rapita si sechestrata dupa ce a plecat spre municipiul Caracal cu o masina la ocazie.

Adina Alberts, noi declaratii dupa textul viral despre cazul Caracal: Fete din Romania sunt trimise clientilor excentrici din Europa

Chirurgul estetician Adina Alberts a explicat pentru Adevarul ce a determinat-o sa publice scrisoarea deschisa adresata premierului Viorica Dancila, text care s-a viralizat, in contextul tragediei de la Caracal.

Procurorul-sef al DIICOT, declaratii despre cazul Caracal: Nu avem concluzii cu privire la testele ADN. Fetele sunt cautate in continuare

Procurorul-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Felix Banila, face declaratii despre cazul de la Caracal. Am convocat aceasta conferinta pentru.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )