Libnet.ro
UNICEF

16:01

Ce spune Klaus Iohannis despre implicarea SRI in procesul de justitie

Antena3 Antena3,
Ce spune Klaus Iohannis despre implicarea SRI in procesul de justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la TVR, ca nu detine date care sa ii arate ca SRI ar fi implicat in afara limitelor legale in procesul de justitie. Seful statului a mai spus ca cine are dovezi. continuă pe Antena3

Ce spune presedintele Iohannis despre rezolvarea conflictului din R. Moldova

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a transmis, joi, un mesaj cu ocazia marcarii a 40 de ani de la adoptarea Actului Final de la Helsinki, in care spune ca rezolvarea conflictului prelungit din Republica Moldova ramane o prioritate majora pentru Romania, iar tara noastra sprijina negocierile in formatul 5+2, se arata in mesajul transmis de seful statului.

Klaus Iohannis, despre o eventuala nominalizare a lui Predoiu ca premier: Eu tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile

Despre situatia in care se afla premierul Victor Ponta in momentul actual, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca solutia optima este demisia, aratand ca in acest caz va consulta partidele si.

Scrisoare deshisa catre Iohannis: UNJR face apel sa convoace CSAT pentru a clarifica implicarea SRI in justitie

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania ii cere printr-o scrisoare deschisa, presedintelui Klaus Iohannis, sa convoace Consiliul Superior de Aparare a Tarii, pentru a clarifica implicarea SRI in.

Iohannis: Nu am date privind implicarea SRI in procesul de justitie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la TVR, ca nu are niciun fel de date care sa ii arate ca SRI ar fi implicat in afara limitelor legale in procesul de justitie.

Judecatorii ii cer lui Klaus Iohannis sa convoace CSAT pentru a clarifica implicarea SRI in justitie

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa convoace Consiliul Superior de Aparare a Tarii CSAT), pentru a verifica toate hotararile acestui for, in baza carora SRI se implica in actul de justitie.

Klaus Iohannis, in vizita la o unitate a SRI: A participat la inaugurarea noului sediu al Centrului National Cyberint

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a participat joi la inaugurarea noului sediu al Centrului National Cyberint. Noul centru este unitatea Serviciului Roman de Informatii care are drept obiectiv asigurarea.

Klaus Iohannis, in vizita la SRI

Presedintele Klaus Iohannis a fost joi in vizita la Serviciul Roman de Informatii SRI), in plin scandal legat de implicarea serviciilor in justitie. Seful statului a participat la inaugurarea unui sediu.

Subiectiv. Judecatorii cer implicarea lui Klaus Iohannis in disputa cu SRI

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania a facut un apel catre presedintele Klaus Iohannis sa convoace Consiliul Superior de Aparare a Tarii, pentru a verifica toate hotararile acestui for, in baza.

Klaus Iohannis, pe Facebook: Constat ca Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, intr-un mesaj postat Facebook, votul dat astazi in Senat in cazul cererii de arestare a lui Dan Sova. Constat, din pacate, ca prin votul dat astazi in Senat, Parlamentul.

Klaus Iohannis, dupa votul Senatului in cazul Dan Sova: E din ce in ce mai greu de lucrat cu acest Parlament si aceasta majoritate

Presedintele Klaus Iohannis si-a exprimat regretul ca Senatul a votat impotriva cererii justitiei de retinere a lui Dan Sova si a apreciat ca, prin acest vot, Parlamentul persevereaza in a obstructiona procesele din justitie, apeland la tertipuri procedurale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )