Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ce spune MAE despre inchisorile CIA in Romania

România Liberă România Liberă,
Ce spune MAE despre inchisorile CIA in Romania

Ministerul Afacerilor Externe sustine ca autoritatie romane nu detin probe referitoare la centre de detentie ale CIA sau actiuni de privare de libertate intreprinse de Agentie pe teritoriul national, dar nu pot ignora alegatiile aduse. continuă pe România Liberă

MAE: Nu detinem probe privind inchisorile CIA in Romania, dar nu ignoram alegatiile pe tema

Autoritatie romane nu detin probe referitoare la centre de detentie ale CIA sau actiuni de privare de libertate intreprinse de Agentie pe teritoriul national, dar nu pot ignora alegatiile aduse, astfel.

Ioan Talpes, fost director SIE: Am fost derutat de scandalul cu inchisorile CIA. Noi am avut discutii doar privitoare la locatii de sprijin/ Noi nu am avut cunoastere despre detinuti, nu i-am administrat si nu am colaborat

Generalul Ioan Talpes, fost director al Serviciului Roman de Informatii Externe SIE) si, la vremea cand se spune ca au existat acele inchisori CIA pe teritoriul tarii noastre, consilier prezidential pe probleme de aparare si securitate si sef al Administratiei Prezidentiale, a acordat un interviu la Adevarul Live in care a afirmat ca Romania a oferit sprijin SUA pentru o locatie, fara a sti despre exista detinutilor. El catalogheaza raportul Senatului american privind inchisorile CIA un fals.

Avocata unui barbat torturat de CIA: Romania trebuie sa-si recunoasca rolul jucat!

Avocata unui barbat torturat de CIA sustine ca autoritatile de la Bucuresti trebuie sa-si recunoasca rolul pe care l-au jucat, dupa ce un raport publicat de Senatul american a evidentiat, fara sa.

Ce spune Gitenstein despre viitorul ambasador al SUA in Romania

Fostul ambasador al SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein, este foarte descurajat de faptul ca numirea unui nou ambasador in Romania dureaza atat de mult. Acesta a precizat insa ca succesorul sau va fi un diplomat de cariera.

Ce spune ROMATSA despre elicopterul prabusit: Conditiile meteo erau bune, iar vizibilitatea de peste 6 km

Intr-un comunicat de presa, ROMATSA a dat detalii despre zborul elicopterului SMURD care s-a prabusit in dupa-amiaza zilei de 15 decembrie Elicopterul EC 135 SMURD -348 a depus planul de zbor la ROMATSA in.

Radu Banciu, despre accidentele din Romania: Mai invatam putina geografie. Important e sa fim mandri ca suntem romani (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, marti seara, in emisiunea Lumea lui Banciu de pe B1 TV, ca exista un lucru bun in urma accidentelor din Romania, si anume ca oamenii mai invata astfel putina geografie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )