Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ce spune Victor Ponta despre posibilitatea ridicarii vizelor pentru romanii care doresc sa calatoreasca in SUA

Antena3 Antena3,
Ce spune Victor Ponta despre posibilitatea ridicarii vizelor pentru romanii care doresc sa calatoreasca in SUA

Victor Ponta a discutat despre liberalizarea regimului vizelor cu reprezentanti ai Congresului american care detin atributii privind modificarea legislatiei care sa permita includerea Romaniei in programul Visa. continuă pe Antena3

Ce spune Victor Ponta despre posibilitatea ridicarii vizelor pentru romanii care doresc sa calatoreasca in SUA

Victor Ponta a discutat despre liberalizarea regimului vizelor cu reprezentanti ai Congresului american care detin atributii privind modificarea legislatiei care sa permita includerea Romaniei in programul Visa.

Victor Ponta: Despre IT si agenda digitala nu poate vorbi decat Guvernul, pentru ca e treaba Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, la postul B1 TV, referindu-se la Consiliul European care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, ca despre IT si agenda digitala nu poate vorbi decat Guvernul. El a spus ca inca nu a primit raspuns de la presedintele Traian Basescu in ce priveste mandatul de participare la Consiliul European.

VIDEO Victor Ponta: Despre IT si agenda digitala nu poate vorbi decat Guvernul, pentru ca e treaba Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, la postul B1 TV, referindu-se la Consiliul European care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, ca despre IT si agenda digitala nu poate vorbi decat Guvernul. El a spus ca inca nu a primit raspuns de la presedintele Traian Basescu in ce priveste mandatul de participare la Consiliul European.

Declaratiile lui Ponta despre ancheta de la liceul bucurestean Bolintineanu nu au afectat independenta magistratilor

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii CSM) si-a insusit raportul Inspectiei Judiciare privind declaratiile premierului Victor Ponta despre ancheta la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu din Bucuresti, potrivit caruia acestea nu au afectat independenta magistratilor.

Victor Ponta l-a infruntat pe Gheorghe Muresan intr-un meci de baschet, la Washington

Aflat intr-o vizita oficiala in Statele Unite, premierul Victor Ponta a gasit timp si pentru relaxare. Oficialul roman nu a ratat ocazia de a-l intalni pe Gheorghe Muresan, fost jucator in NBA, la Washington.

Victor Ponta, la Antena 3: In toate discutiile pe care le am cu oficialii altor tari, nu vorbesc de rau de Romania, nu vorbesc de rau de presedintele Basescu/ Faptul ca Biden mi-a facut reprosuri fata de statul de drept sau procurori sunt pure inventii/

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, participa la emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3, de la ora 21:30 14:30 EST). Emisiunea este realizata de Mihai Gadea, la Washington, in aer liber, pe fundalul platoului de filmare fiind vizibila Casa Alba. Victor Ponta sustine ca Joe Biden nu i-a reprosat nimic in legatura cu situatia Justitiei din Romania sau a statului de drept. Sunt doar niste inventii ale presei. Nici Biden si nici Gordon nu m-au intrebat nimic de suspendarea presedintelui. Cred ca asta e supararea mare din cealalata tabara, ca se asculta acum ambele pareri si nu mergem pe mi-a zis mie Macovei sau Morar. Acesta e marele castig pentru Romania spune seful guvernului. Despre regimul vizelor: Administratia SUA isi doreste ridicarea vizelor pentru romani, dar decizia este la Senat si Congres. Este o batalie foarte dura intre majoritatea republicana din Congres si presedintele Obama. Uitati-va la disputa pe buget. Nu vreau sa creez iluzii desarte. Ceea ce a tinut de noi am facut. La Consiliul European va merge presedintele. Pe mine ma interesa indeosebi discutiile din zona digitalaGuvernul e foarte interesat de industria IT, dreptul de proprietate, accesul la date. Am facut un document extrem de bine deocumentat, discutat cu partea privata, pe care vroiam sa-l prezentam ca pozitia Romaniei. Presedintele Basescu nu mi-a dat insa inca un raspuns. Mi-e teama ca intr-un astfel de domeniu important Romania o sa fie absenta la luarea deciziilor. Emisiune in desfasurare.

Victor Ponta, la Antena 3: Faptul ca Biden mi-a facut reprosuri fata de statul de drept sau procurori sunt pure inventii/ La Consiliul European va merge presedintele, dar Romania va absenta astfel la deciziile din zona IT

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita oficiala in Statele Unite ale Americii, participa la emisiunea Sinteza Zilei, la Antena 3, de la ora 21:30 14:30 EST). Emisiunea este realizata de Mihai Gadea, la Washington, in aer liber, pe fundalul platoului de filmare fiind vizibila Casa Alba. Victor Ponta sustine ca Joe Biden nu i-a reprosat nimic in legatura cu situatia Justitiei din Romania sau a statului de drept. Sunt doar niste inventii ale presei. Nici Biden si nici Gordon nu m-au intrebat nimic de suspendarea presedintelui. Cred ca asta e supararea mare din cealalata tabara, ca se asculta acum ambele pareri si nu mergem pe mi-a zis mie Macovei sau Morar. Acesta e marele castig pentru Romania spune seful guvernului. Despre regimul vizelor: Administratia SUA isi doreste ridicarea vizelor pentru romani, dar decizia este la Senat si Congres. Nu vreau sa creez iluzii desarte. Ceea ce a tinut de noi am facut. La Consiliul European va merge presedintele. Pe mine ma interesa indeosebi discutiile din zona digitalaGuvernul e foarte interesat de industria IT, dreptul de proprietate, accesul la date. Am facut un document extrem de bine deocumentat, discutat cu partea privata, pe care vroiam sa-l prezentam ca pozitia Romaniei. Presedintele Basescu nu mi-a dat insa inca un raspuns. Mi-e teama ca intr-un astfel de domeniu important Romania o sa fie absenta la luarea deciziilor.

Victor Ponta discuta miercuri cu congresmani americani despre eliminarea vizelor

Premierul Victor Ponta a anuntat ca va discuta miercuri cu membri ai Congresului american despre necesitatea eliminarii vizelor SUA pentru romani. Am o intalnire cu o parte din congresmanii, care sunt majoritatea republicani, care sunt direct implicati in elaborarea acestui proiect. Cel mai important este ca mi-a fost confirmata participarea presedintelui Comisiei Juridice, adica exact comisia care are in acest moment proiectul - un congresman republican foarte puternic - si sper ca argumentele pe care le vom prezenta sa ne ajute la un anumit moment, a precizat Victor Ponta.

Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul Romaniei discuta cu Joe Biden despre liberalizarea VIZELOR catre SUA

Victor Ponta se va intalni, maine, la Casa Alba, cu vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Principalul subiect de discutie va fi parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua.

Victor Ponta, la Antena 3:Joe Biden nu mi-a facut reprosuri fata de statul de drept sau procurori. Sunt pure inventii/ La Consiliul European va merge presedintele

Premierul Victor Ponta, aflat in vizita oficiala in SUA, a participat miercuri seara la emisiunea Sinteza Zilei Antena 3), emisiune relaizata la Washington, in aer liber, pe fundalul platoului de filmare fiind vizibila Casa Alba. Victor Ponta sustine ca Joe Biden nu i-a reprosat nimic in legatura cu situatia Justitiei din Romania sau a statului de drept si ca e vorba doar de niste inventii ale presei. Premierula confirmat ca Romania va fi reprezentata la Consiliul European de catre presedinte, dar crede ca este od ecizie proasta deoarece tara noastra va fi absenta in discutiile din zona digitala. Ponta despre regimul vizelor: Argumentele noastre au fost intelese. Nu vreau insa sa creez sperante falsevezi in text toate declaratiile premierului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )