Libnet.ro
UNICEF

23:15

Victor Ponta: Despre IT si agenda digitala nu poate vorbi decat Guvernul, pentru ca e treaba Guvernului

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Despre IT si agenda digitala nu poate vorbi decat Guvernul, pentru ca e treaba Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, la postul B1 TV, referindu-se la Consiliul European care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, ca despre IT si agenda digitala nu poate vorbi decat Guvernul. El a spus ca inca nu a primit raspuns de la presedintele Traian Basescu in ce priveste mandatul de participare la Consiliul European. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta: Despre IT si agenda digitala nu poate vorbi decat Guvernul, pentru ca e treaba Guvernului

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, la postul B1 TV, referindu-se la Consiliul European care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani, ca despre IT si agenda digitala nu poate vorbi decat Guvernul. El a spus ca inca nu a primit raspuns de la presedintele Traian Basescu in ce priveste mandatul de participare la Consiliul European.

Ponta: Basescu nu are ce sa zica la Consiliul European. Despre IT si agenda digitala nu poate vorbi decat Guvernul

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti seara, ca numai Guvernul este avizat sa participe la Consiliul European de joi de la Bruxelles, desi Traian Basescu a refuzat sa ii dea mandat de participare. Ponta a.

Victor Ponta spune ca nu a primit inca mandat de la Basescu pentru a reprezenta Romania la reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a primit inca, pana duminica, un mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru Consiliul European privind agenda digitala, programat pentru finele saptamanii viitoare, dar ca intentioneaza sa mearga la Bruxelles, pentru reuniunea socialistilor europeni, relateaza Mediafax.

Victor Ponta NU a primit mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru reuniunea CE

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu a primit inca, pana duminica, un mandat din partea presedintelui Traian Basescu pentru Consiliul European privind agenda digitala, programat pentru finele saptamanii.

Prima zi a vizitei lui Victor Ponta in SUA. Premierul se va intalni cu reprezentanti ai Chevron, ExxonMobil, Motorola, HP dar si cu secretarul american pentru Energie

Premierul Victor Ponta incepe luni vizita oficiala la Washington, programata in perioada 21-23 octombrie. Seful Executivului se va intalni in cursul zilei de luni cu reprezentanti ai Motorola, HP, ExxonMobil, Chevron si IBM. Pe agenda de lucru se afla si o intalnire cu secretarul american pentru Energie, dr. Ernest Moniz.

VIDEO Victor Ponta, la RTV, din SUA: Mesajul lui Joe Biden a fost Contati pe SUA, dar fiti puternici voi insiva, in primul rand economic / Nu am discutat despre Basescu

Premierul Victor Ponta a fost invitat marti seara la Romania TV, intr-o emisiune difuzata de la Washington, imediat dupa intalnirea avuta, la Casa Alba, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden. Potrivit lui Ponta, mesajul lui Joe Biden a fost foarte clar: contati pe SUA, dar fiti puternici voi insiva, fiti puternici in primul rand economic. A fost o expresie: democratia are succes doar daca economia are succes, a adaugat premierul, mentionand ca Romania, pentru SUA, ramane o tara si un aliat important in regiune. Cred ca a folosit de 10 ori sintagma 'aliatul nostru din regiune', a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta si un subsecretar pentru comert al SUA le-au vorbit oamenilor de afaceri americani despre predictibilitatea economica a Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat luni, la o intalnire cu oameni de afaceri americani, unde a fost insotit de subsecretarul de stat pentru comert international ministru adjunct, n. r. ), Francisco Sanchez, ca relatiile politice si militare cu SUA sunt aproape perfecte iar Romania isi doreste ca relatiile economice cu Statele Unite sa ajunga la acelasi nivel, potrivit corespondentului Agerpres.

Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul Romaniei discuta cu Joe Biden despre liberalizarea VIZELOR catre SUA

Victor Ponta se va intalni, maine, la Casa Alba, cu vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Principalul subiect de discutie va fi parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua.

Victor Ponta, la RTV, din SUA: Mesajul lui Joe Biden a fost Contati pe SUA, dar fiti puternici voi insiva, in primul rand economic / Nu am discutat despre Basescu

Premierul Victor Ponta este invitat la Romania TV, intr-o emisiune difuzata de la Washington, dupa intalnirea sefului Guvernului cu vicepresedintele SUA, Joe Biden. Vezi in text declaratiile premierului.

Ponta despre includerea Romaniei in Visa Waiver: Am discutat cu firme, lobby-ul lor este important

Premierul Victor Ponta a precizat ca va explica membrilor Congresului american ca Romania si Polonia trebuie sa beneficieze de eliminarea vizelor pentru intrarea cetatenilor in SUA. El a spus ca a discutat si cu toti reprezentantii firmelor americane.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )