Libnet.ro
UNICEF

06:45

Ce a spus Ponta despre declaratiile din Franta privind Schengen.

România Liberă România Liberă,
Ce a spus Ponta despre declaratiile din Franta privind Schengen.

Premierul Ponta considera ca ultimele declaratii ale politicienilor francezi privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen trebuie privite in contextul campaniei electorale, aratand ca liderii opozitiei, ca si cei din Romania, mai baga un bat in roata, dar ca Romania este pregatita pentru aderare, transmite Mediafax. Luati-o incet, e campanie electorala. S-a terminat campania din Germania, incepe cea din Franta, ce sa facem. De aia sunt liderii opozitiei, ca si in Romania, sa mai bage si . continuă pe România Liberă

Victor Ponta despre declaratiile din Franta privind Schengen: Luati-o incet, este campanie electorala

Premierul Victor Ponta considera ca ultimele declaratii ale politicienilor francezi privind aderarea Romaniei la spatiul Schengen trebuie privite in contextul campaniei electorale, aratand ca liderii opozitiei, ca si cei din Romania, mai baga un bat in roata, dar ca Romania este pregatita pentru aderare, transmite Mediafax.

Politic Show: Ponta despre locurile vacante din Parlament: Asteptam fie decizii ale instantei, fie decizii politice; Partidul lui Basescu se extinde in Constanta; Antonescu: Nu voi cere CCR schimbarea termenului de judecare a contestatiei pe cvorumul la

Cristian Preda, despre guvernul din umbra al PDL: Lipseste Vasile Blaga. Acesta a ales tacerea in confruntarea tintita cu USL. Udrea: Daca n-as fi astazi politician, as fi in Piata Universitatii. Elena Udrea a fost intrebata unde ar fi in acest moment daca nu ar fi in politica.

Activitatea economica din Franta revine pe crestere

Activitatea economica din Franta a crescut, in luna septembrie, pentru prima oara de la inceputul lui 2012, ca urmare a redresarii sectorului serviciilor, care a compensat slabiciunea din sectorul productiei industriale, potrivit unui studiu realizat de compania britanica Markit.

Unii socialisti francezi critica declaratiile lui Valls privind problema romilor.

Membri ai Partidului Socialist francez au criticat declaratiile ministrului de Interne, Manuel Valls, privind problema romilor, considerandu-le drept obositoare, relateaza Mediafax. Sandrine Mazetier, insarcinata de Partidul Socialist PS) cu problemele imigrarii si vicepresedinta a Adunarii Nationale franceze, s-a declarat surprinsa de afirmatiile lui Manuel Valls, ironizand ca ministrul de Interne are integrat in creierul sau un institut de sondaje, scrie saptamanalul francez Le .

Realizator TV din Franta: in Romania, cainii sunt mutilati, decapitati, torturati.

Francezii au fost indemnati de catre un realizator de televiziune sa adopte cainii maidanezi din Romania, pentru a-i scapa de masacru, relateaza Realitatea. net. Fiti atenti la ce se intampla in Romania. Romania lui Ceausescu a aratat o cruzime totala fata de animale, in special fata de caini. Dar ceea ce se petrece in ultimele 15 zile in Romania este ingrozitor: cainii sunt mutilati, decapitati, torturati. Am vazut fotografii ingrozitoare, spune realizatorul TV Michel Druker. In ultima .

Calimente: Nu cred ca cei din Comisia privind Rosia Montana sunt abilitati sa aiba ...

Presedintele Comisiei parlamentare SIE, Mihaita Calimente, a declarat, marti, ca invitarea sefilor serviciilor de informatii la comisia privind Rosia Montana nu si-ar avea rostul deoarece membrii acestui for nu ar fi abilitati sa stabilesca un contact cu SRI si SIE, transmite Mediafax. Vom face o informare a colegilor si eu am avut astazi chiar o discutie cu unii membri ai comisiei parlamentare formate pentru a discuta acest proiect. Ei erau de parere, atunci cand am discutat cu ei, ca nu ar .

Catalin Predoiu discuta online cu cititorii HotNews.ro miercuri, de la ora 13.30, despre guvernul din umbra al PDL

Prim-ministrul guvernului alternativ al PDL, Catalin Predoiu, a anuntat, luni, componenta guvernului din umbra. Vezi aici componenta guvernului alternativa. Cum si pe ce criterii au fost alesi cei care formeaza asa numitul cabinet din umbra al PDL? Cat de bine isi face PDL datoria in opozitie si cat de activa este noua garnitura de politicieni impinsi in fata de partidul condus de Vasile Blaga? Cat de credibil este numele propus la functia de premier? Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL, discuta online cu cititorii HotNews. ro miercuri, de la ora 13. Puneti intrebari prin formularul de comentarii de la finalul articolului .

LIVE VIDEO TEXT Catalin Predoiu discuta online cu cititorii HotNews.ro despre guvernul din umbra al PDL

Prim-ministrul guvernului alternativ al PDL, Catalin Predoiu, a anuntat, luni, componenta guvernului din umbra. Vezi aici componenta guvernului alternativa. Cum si pe ce criterii au fost alesi cei care formeaza asa numitul cabinet din umbra al PDL? Cat de bine isi face PDL datoria in opozitie si cat de activa este noua garnitura de politicieni impinsi in fata de partidul condus de Vasile Blaga? Cat de credibil este numele propus la functia de premier? Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL, discuta online cu cititorii HotNews. ro.

Catalin Predoiu a discutat online cu cititorii HotNews.ro despre guvernul din umbra al PDL

Prim-ministrul guvernului alternativ al PDL, Catalin Predoiu, a anuntat, luni, componenta guvernului din umbra. Vezi aici componenta guvernului alternativa. Cum si pe ce criterii au fost alesi cei care formeaza asa numitul cabinet din umbra al PDL? Cat de bine isi face PDL datoria in opozitie si cat de activa este noua garnitura de politicieni impinsi in fata de partidul condus de Vasile Blaga? Cat de credibil este numele propus la functia de premier? Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL, a discutat online cu cititorii HotNews. ro. Intalnirea s-a incheiat.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3293 seconds )