Libnet.ro
UNICEF

01:05

Starea de sanatate a fostului premier israelian Ariel Sharon s-a deteriorat

Adevărul Adevărul,
Starea de sanatate a fostului premier israelian Ariel Sharon s-a deteriorat

Starea de sanatate a fostului premier israelian Ariel Sharon, care se afla in coma de aproximativ opt ani, s-a inrautatit brusc, au anuntat medicii sai, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

Israel: Starea de sanatate a fostului premier Ariel Sharon s-a deteriorat semnificativ

Conditia medicala a fostului premier israelian Ariel Sharon, aflat in coma de aproape opt ani, s-a deteriorat semnificativ, scrie presa locala, citata de Associated Press. Presa noteaza ca fostul premier al.

Starea de sanatate a lui Ariel Sharon, fostul premier israelian, s-a agravat.

Starea de sanatate a fostului premier israelian Ariel Sharon 85 de ani), aflat in coma de aproape opt ani, s-a inrautatit considerabil, miercuri seara, anunta BBC News. Fostul premier sufera de insuficienta renala, iar in luna septembrie, el a fost supus unei noi interventii chirurgicale pentru inserarea unui tub de alimentare, intrucat nu poate inghiti. La inceputul anului 2006 un accident vascular cerebral, in urma caruia a paralizat. De atunci el este in coma si conectat la aparate.

Atasatul de presa al lui Michael Schumacher: Starea de sanatate a fostului pilot este stabila

Starea de sanatate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher, ranit grav intr-un accident la schi petrecut la sfarsitul saptamanii trecute, este stabila, a anuntat miercuri dimineata atasatul de presa Sabine Kehm, o apropiata a familiei, in fata spitalului din Grenoble unde fostul campion mondial este internat, transmite AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )