Libnet.ro
UNICEF

15:01

Starea de urgenta in sanatate publica, extinsa pana la data de 31 iulie

Adevărul Adevărul,
Starea de urgenta in sanatate publica, extinsa pana la data de 31 iulie

Starea de urgenta in sanatate publica a fost extinsa pana la data de 31 iulie. Decizia a fost luata la sedinta Comisiei Nationale Extraordinare de Sanatate publica, in data de 10 iulie, transmite IPN. Potrivit premierului Ion Chicu, spre regret, situatia epidemiologica este critica la nivel global, in regiune si in Europa, iar Moldova nu-si poate permite sa relaxeze majoritatea restrictiilor. continuă pe Adevărul

Experti in sanatate publica, despre necesitatea declararii unei noi stari de urgenta: Exista si alte solutii

Se mai impune sau nu intrarea unei tari intregi in carantina in cazul in care numarul cazurilor de perscoane infectate cu noul coronavirus va creste sustinut? Este intrebarea la care incearca sa raspunda expertii in sanatate publica consultati de Adevarul, medici, specialisti in boli infectioase, epidemiologi.

S-ar putea intoarce Romania la starea de urgenta? Raspunsul ministrului Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca intoarcerea la starea de urgenta s-ar impune daca am avea 10. 000 de cazuri in trei-patru zile si ca nu putem vorbi despre o astfel de masura dupa doua zile in care a fost depasit pragul de 500 de imbolnaviri. in schimb, ar putea fi instituite masuri precum carantinarea unor orase sau cartiere in judetele cu un numar foarte mare de cazuri - Arges, Prahova, Galati, Brasov.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )