Libnet.ro
UNICEF

17:30

Statele Unite au anuntat expulzarea a doi oficiali rusi, dupa atacarea unui diplomat american de la Moscova

Adevărul Adevărul,
Statele Unite au anuntat expulzarea a doi oficiali rusi, dupa atacarea unui diplomat american de la Moscova

Departamentul de Stat al SUA a anuntat vineri ca doi oficiali rusi au fost expulzati la 17 iunie, ca raspuns la atacarea unui diplomat american pe strazile moscovite de catre un politist rus, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Doi oficiali rusi expulzati din SUA dupa ce un diplomat american a fost atacat la Moscova

Statele Unite au expulzat doi oficiali rusi la 17 iunie, ca raspuns la un atac al unui politist rus asupra unui diplomat american la Moscova la inceputul lunii, a anuntat vineri Departamentul de Stat, informeaza Reuters .

SUA, masuri drastice dupa incidentul de la Ambasada Americii la Moscova

Statele Unite au expulzat doi oficiali rusi la 17 iunie, ca raspuns la un atac al unui politist rus asupra unui diplomat american la Moscova la inceputul lunii, a anuntat vineri Departamentul de Stat,.

Coreea de Nord avertizeaza din nou Statele Unite: E o declaratie de razboi

Noile sanctiunile impuse de Statele Unite reprezinta o declaratie de razboi, avertizeaza regimul stalinist condus de Kim Jong-Un, potrivit presei oficiale de la Phenian.

Statele Unite si Georgia au semnat un parteneriat cheie in domeniul apararii

Statele Unite si Georgia au semnat miercuri la Tbilisi un acord de securitate, care vizeaza protejarea frontierelor fostei republici sovietice de orice agresiune rusa, in timp ce liderii georgieni negociaza aderarea la NATO. Parteneriatul a fost semnat de secretarul de stat John Kerry si premierul georgian Giorgi Kvirikashvili, in cadrul unei ceremonii ce are loc cu doar doua zile inainte de summitul NATO de la Varsovia, scrie AFP.

Patru politisti au fost ucisi si sapte au fost raniti in Dallas, la un protest fata de brutalitatea politiei din Statele Unite. Un suspect a fost capturat

Un protest fata de brutalitatea politiei s-a transformat intr-o situatie de urgenta vineri dimineata in centrul orasului Dallas, dupa ce doi lunetisti au deschis focul asupra fortelor de ordine, omorand cel putin patru si ranind cel putin sapte agenti ai politiei locale, relateaza CNN si ABC News.

Imagini socante: Un afro-american ucis de politia din Louisiana a creat un val de proteste in Statele Unite ale Americii (VIDEO)

Un film socant in care ofiteri de politie din orasul Baton Rouge, Louisiana, se lupta cu un barbat, a creat un val de proteste in SUA. Totul a pornit dupa ce barbatul ar fi amenintat cu un pistol.

Statele Unite si Rusia ar fi ajuns la un acord pentru o cooperare militara mai stransa in Siria

Washingtonul si Moscova ar fi cazut de acord sa coopereze mai strans in Siria, aceasta intelegere facand parte din eforturile SUA de a limita efectele conflicului sirian, dupa esecul negocierilor de pace, relateaza presa americana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )