Libnet.ro
UNICEF

13:45

Doi oficiali rusi expulzati din SUA dupa ce un diplomat american a fost atacat la Moscova

România Liberă România Liberă,
Doi oficiali rusi expulzati din SUA dupa ce un diplomat american a fost atacat la Moscova

Statele Unite au expulzat doi oficiali rusi la 17 iunie, ca raspuns la un atac al unui politist rus asupra unui diplomat american la Moscova la inceputul lunii, a anuntat vineri Departamentul de Stat, informeaza Reuters . continuă pe România Liberă

Statele Unite au anuntat expulzarea a doi oficiali rusi, dupa atacarea unui diplomat american de la Moscova

Departamentul de Stat al SUA a anuntat vineri ca doi oficiali rusi au fost expulzati la 17 iunie, ca raspuns la atacarea unui diplomat american pe strazile moscovite de catre un politist rus, relateaza Reuters.

SUA, masuri drastice dupa incidentul de la Ambasada Americii la Moscova

Statele Unite au expulzat doi oficiali rusi la 17 iunie, ca raspuns la un atac al unui politist rus asupra unui diplomat american la Moscova la inceputul lunii, a anuntat vineri Departamentul de Stat,.

Un caine din SUA sare in ajutorul stapanului si pune pe fuga un raufacator (VIDEO)

Exista si caini care-si iau in serios misiunea de paznici si spala onoarea fratilor lor mai timizi. Este si cazul unui dulau din Statele Unite care sare in ajutorul stapanului si re.

Momente de panica intr-un magazin din SUA! Un barbat a incercat sa rapeasca o fetita de patru ani, sub privire disperate ale mamei acesteia (VIDEO)

Un barbat a avut o tentativa de a rapi o fetita de patru ani se sub ochii mamei sale. Totul s-a intamplat intr-un magazin din Statele Unite ale Americii, potrivit lefigaro. fr. O femeie statea.

Marine Le Pen, despre alegerile prezidentiale din SUA: Daca as fi cetatean american, as vota cu oricine in afara de Hillary Clinton

Presedinta Frontului National din Franta, Marine Le Pen, a afirmat ca, daca ar fi cetatean american, l-ar vota pe republicanul Donald Trump la alegerile prezidentiale din Statele Unite .

Alerta falsa pe aeroportul din Marsilia, dupa ce a fost gasit un pachet suspect (FOTO)

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, alerta este falsa. Aeroportul Marseille Provence a fost evacuat dupa ce a fost gasit un pachet suspect, conform rapoartelor privind mass-media, care afirma ca.

Nu vei mai cumpara niciodata acest aliment din comert dupa ce vei afla cum se face

Nimic nu se compara cu alimentele preparate in casa. Asa ca in loc sa cumperi unt de la supermaket unt, mai bine ti-l prepari in 15 minute acasa din smantana grasa dintr-un litru de.

Surse: Investigatia Comisiei Europene privind piata gazelor din Romania, dupa o plangere a Ungariei

Investigatia pe piata gazelor din Romania a fost declansata de Comisia Europeana in urma unei plangeri depuse de o companie din Ungaria, au declarat surse din sectorul energetic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )