Libnet.ro
UNICEF

05:30

Statele Unite indeamna Serbia sa se ralieze clar Occidentului, pe fondul crizei ucrainene

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite indeamna Serbia sa se ralieze clar Occidentului, pe fondul crizei ucrainene

Statele Unite cer Serbiei sa se ralieze clar partenerilor europeni in contextul crizei din Ucraina, conform unei scrisori trimise premierului sarb Aleksandr Vucici inainte de vizita la Belgrad a ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, scrie Mediafax citand AFP. continuă pe Hotnews

Statele Unite indeamna Serbia sa se ralieze clar Occidentului, sa nu mai cocheteze cu Rusia

Statele Unite cer Serbiei sa se ralieze clar partenerilor europeni in contextul crizei din Ucraina, conform unei scrisori trimise premierului sarb Aleksandr Vucici inainte de vizita la Belgrad a ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, informeaza AFP.

SUA indeamna Serbia sa se ralieze clar Occidentului, pe fondul crizei ucrainene

Statele Unite cer Serbiei sa se ralieze clar partenerilor europeni in contextul crizei din Ucraina, conform unei scrisori trimise premierului sarb Aleksandr Vucici inainte de vizita la Belgrad a ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov .

Sergentul american Bowe Bergdahl va reveni in Statele Unite

Sergentul american Bowe Bergdahl, care a fost eliberat la sfarsitul lunii mai dupa ce a fost in custodia talibanilor afgani pentru mai bine de cinci ani, va fi repatriat vineri in Statele Unite, au anuntat recent oficialii de la Pentagon, potrivit AFP.

Statele Unite refuza sa dialogheze cu Iranul pe tema crizei din Irak

Statele Unite nu vor discuta despre criza din Irak cu Iranul, anunta Departamentul de Stat american, in contextul in care Teheranul a reiterat sustinerea pentru Guvernul siit de la Bagdad, confruntat o intensificarea activitatilor insurgente.

Statele Unite trimit un portavion in Golful Persic pentru posibile raiduri aeriene in Irak

Statele Unite trimit un portavion in Golful Persic pentru posibile raiduri aeriene in Irak. Oficiali americani citati de CNN spun ca operatiunea se va desfasura in urmatoarele ore, astfel portavionul va fi.

Barack Obama: Statele Unite nu trimit efective militare in Irak, dar exista alte optiuni

Statele Unite nu vor trimite efective terestre in Irak, dar au in vedere alte optiuni, afirma presedintele american, Barack Obama, citat de AFP. Nu vom trimite efective militare combatante in Irak, dar am.

Statele Unite trimit un portavion in Golful Persic pentru posibile raiduri aeriene in Irak

Statele Unite vor trimite portavionul George H. Bush in Golful Persic in urmatoarele ore pentru a fi disponibil in cazul in care presedintele Barack Obama decide efectuarea de raiduri aeriene in Irak, afirma.

Barack Obama: Statele Unite au in vedere toate optiunile pentru stabilizarea Irakului

Statele Unite au in vedere toate optiunile pentru stabilizarea Irakului, afirma presedintele american, Barack Obama, in contextul intensificarii atacurilor insurgente in aceasta tara, relateaza AFP. Irakul.

Statele Unite propun incetarea provocarilor in Marea Chinei de Sud

Statele Unite ale Americii, prin vocea unui oficial de rang inalt, au propus miercuri Beijingului, precum si tarilor din Asia de Sud-Est, sa se abtina de la orice fel de actiuni care ar putea fi considerate provocatoare. Acest anunt isi propune sa diminueze pe cat posibil tensiunile teritoriale din Marea Chinei de Sud, informeaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )