Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama: Statele Unite nu trimit efective militare in Irak, dar exista alte optiuni

B1 B1,
Barack Obama: Statele Unite nu trimit efective militare in Irak, dar exista alte optiuni

Statele Unite nu vor trimite efective terestre in Irak, dar au in vedere alte optiuni, afirma presedintele american, Barack Obama, citat de AFP. Nu vom trimite efective militare combatante in Irak, dar am. continuă pe B1

Barack Obama: Statele Unite au in vedere toate optiunile pentru stabilizarea Irakului

Statele Unite au in vedere toate optiunile pentru stabilizarea Irakului, afirma presedintele american, Barack Obama, in contextul intensificarii atacurilor insurgente in aceasta tara, relateaza AFP. Irakul.

Statele Unite trimit un portavion in Golful Persic pentru posibile raiduri aeriene in Irak

Statele Unite trimit un portavion in Golful Persic pentru posibile raiduri aeriene in Irak. Oficiali americani citati de CNN spun ca operatiunea se va desfasura in urmatoarele ore, astfel portavionul va fi.

Statele Unite trimit un portavion in Golful Persic pentru posibile raiduri aeriene in Irak

Statele Unite vor trimite portavionul George H. Bush in Golful Persic in urmatoarele ore pentru a fi disponibil in cazul in care presedintele Barack Obama decide efectuarea de raiduri aeriene in Irak, afirma.

Obama: America nu detaseaza militari in Irak. Un portavion va fi trimis in Golful Persic, sustin surse oficiale

Statele Unite nu vor trimite efective terestre in Irak, dar au in vedere alte optiuni, a declarat presedintele american, Barack Obama, citat de AFP, relateaza Mediafax. Totodata, surse oficiale citate de CNN sustin ca .

Statele Unite refuza sa dialogheze cu Iranul pe tema crizei din Irak

Statele Unite nu vor discuta despre criza din Irak cu Iranul, anunta Departamentul de Stat american, in contextul in care Teheranul a reiterat sustinerea pentru Guvernul siit de la Bagdad, confruntat o intensificarea activitatilor insurgente.

Hillary Clinton cere Scotiei sa ramana in componenta Marii Britanii, la fel cum a cerut si presedintele Barack Obama

Scotia ar trebui sa ramana in Marea Britanie, a apreciat, joi, fostul secretar de Stat american Hillary Clinton, reiterand acelasi punct de vedere sustinut si de presedintele american Barack Obama. As.

Barack Obama vorbeste despre functia de tata: Sunt amuzant, fara se le fac complet de rusine

Presedintele american, Barack Obama, a acceptat sa vorbeasca despre functia de tata. intr-un interviu pentru Jenna Bush Hager, fiica fostului sef de la Casa Alba George W. Bush, Barack Obama i-a sfatuit pe cei.

SONDAJ. Barack Obama este la fel de nepopular ca George W. Bush

Presedintele american Barack Obama este la fel de nepopular ca predecesorul sau George W. Bush se arata intr-un sondaj CNN/ORC .

Statisticianul care a prevazut ca Barack Obama va fi reales presedintele SUA in 2012 a indicat cine va castiga Campionatul Mondial din Brazilia

Nate Silver, statistician american cunoscut si pentru faptul ca a sustinut ca Barack Obama va fi reales in functia de presedinte SUA in 2012, a mentionat acum cine crede ca va fi campioana mondiala in fotbal.

Sergentul american Bowe Bergdahl va reveni in Statele Unite

Sergentul american Bowe Bergdahl, care a fost eliberat la sfarsitul lunii mai dupa ce a fost in custodia talibanilor afgani pentru mai bine de cinci ani, va fi repatriat vineri in Statele Unite, au anuntat recent oficialii de la Pentagon, potrivit AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )