Libnet.ro
UNICEF

10:00

Statele Unite isi retrag o parte din rachetele Patriot din Orientul Mijlociu

Adevărul Adevărul,
Statele Unite isi retrag o parte din rachetele Patriot din Orientul Mijlociu

SUA vor retrage o parte din instalatiile antiaeriene si de rachete din regiunea Orientului Mijlociu, scrie cotidianul Wall Street Journal. continuă pe Adevărul

Iranul isi canalizeaza furia spre Statele Unite dupa atacul de la Ahvaz

Liderii de la Teheran au criticat aspru Statele Unite ale Americii dupa sangerosul atac armat ce a avut loc sambata la Ahvaz, in sud-vestul Iranului, acuzand Washingtonul ca vrea sa provoace haos si neliniste in tara.

Pompeo cere subordonare fata de Trump: Daca nu puteti face parte din echipa, atunci este mai bine sa va duceti in alta parte

Secretarul de Stat american Mike Pompeo le-a transmis contestatarilor din interiorul administratiei Trump sa plece daca nu pot face parte din echipa. El a facut aceste declaratii in contextul polemicii iscate in jurul numarului doi de la Departamentul Justitiei Rod Rosenstein, care ar fi pus la indoiala capacitatea lui Donald Trump de a guverna, relateaza AFP.

Statele Unite se pregatesc de alt razboi pe termen nelimitat, in Siria

Dupa Afganistan - unde armata americana este impotmolita de 17 ani - Statele Unite se pregatesc de alt razboi pe termen nelimitat, in Siria, de aceasta data, iar administratia Trump a anuntat saptamana aceasta ca va ramane pe teritoriul sirian atat timp cat Iranul nu-l va parasi, relateaza AFP.

Mike Pompeo: Statele Unite vor cstiga razboiul comercial cu China

Statele Unite vor castiga razboiul comercial cu China, a dat asigurari duminica seful diplomatiei americane Mike Pompeo, potrivit AFP.

Noi intalniri la nivel inalt: Klaus Iohannis, deplasare oficiala in Statele Unite (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis incepe o deplasare de aproximativ o saptamana in Statele Unite ale Americii, unde va participa la Adunarea Generala a ONU, care va avea loc la New York. Cu ocazia su.

inca 12 companiii rusesti, sub sanctiuni din partea SUA

Statele Unite au introdus noi sanctiuni impotriva a 12 companii rusesti care ar dauna intereselor nationale americane. Toate companiile vizate isi desfasoara activitatea in domenii de cercetare si exploatare terestra si subacvatica. Wasingtonul le-a interzis sa procure orice produse si tehnologii americane, inclusiv programe de computer. Sanctiunile intra in vigoare incepand cu 26 septembrie.

inca 12 companii rusesti, sub sanctiuni din partea SUA

Statele Unite au introdus noi sanctiuni impotriva a 12 companii rusesti care ar dauna intereselor nationale americane. Toate companiile vizate isi desfasoara activitatea in domenii de cercetare si exploatare terestra si subacvatica. Washingtonul le-a interzis sa procure orice produse si tehnologii americane, inclusiv programe de computer. Sanctiunile intra in vigoare incepand cu 26 septembrie.

Trump acuza China, in Consiliul de Securitate al ONU, de amestec in alegerile americane din noiembrie

Presedintele american Donald Trump a acuzat China miercuri, intr-o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU, la New York, de amestec in alegerile de la jumatatea mandatului, prevazute in noiembrie in Statele Unite, relateaza The Associated Press.

Juventus vrea sa isi conecteze fanii din toata lumea prin intermediul tehnologiei blockchain: cand planuieste sa isi lanseze propria criptomoneda

Juventus, unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal la nivel mondial, se pregateste sa isi lanseze propria criptomoneda. Initiativa isi propune sa creasca numarul de fani ai echipei, criptomoneda fiind descrisa ca o metoda prin care vocea acestora se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )