Libnet.ro
UNICEF

15:15

Statele Unite modeleaza Romania asa cum este ea astazi, o democratie solida. Discursul lui Klaus Iohannis la conferinta comuna cu Donald Trump (VIDEO)

B1 B1,
Statele Unite modeleaza Romania asa cum este ea astazi, o democratie solida. Discursul lui Klaus Iohannis la conferinta comuna cu Donald Trump (VIDEO)

Klaus Iohannis a laudat in conferinta de presa comuna sustinuta la Casa Alba impreuna cu presedintele Statelor Unite, Donald Trump, partneriatul strategic pe care Romania il are cu. continuă pe B1

Klaus Iohannis, in vizita istorica efectuata in Statele Unite: Romania este cea mai pro-americana tara din Uniunea Europeana (VIDEO)

Presedinte Klaus Iohannis efectueaza in aceasta saptamana o vizita oficiala in Statele Unite, care va culmina vineri cu primirea acestuia la Casa Alba de catre presedintele Donald Trump,.

Vizita presedintelui in SUA. Iohannis, despre rolul Romaniei de cap de pod intre Uniunea Europeana si Statele Unite

Aflat in vizita in Statele Unite, presedintele Klaus Iohannis a transmis ca Romania vede parteneriatul strategic cu SUA drept principala ancora de securitate si ca, in acelasi timp, e un st.

Sinteza zilei. Liviu Dragnea, despre vizita lui Iohannis in Statele Unite: America este un partener strategic extrem de important pentru noi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in emisiunea Sinteza zilei, moderata de Mihai Gadea, despre vizita presedintelui Klaus Iohannis in Statele Unite. imi doresc sa.

Gardienii Revolutiei acuza Statele Unite si Arabia Saudita ca sunt implicate in atentatele de la Teheran

Gardienii Revolutiei, armata de elita a Republicii Islamic Iran, au acuzat miercuri Statele Unite si Arabia Saudita de faptul ca sunt implicate in atentatele de la Teheran, soldate cu 12 morti si cel putin 46 de raniti, relateaza AFP.

Coreea de Nord critica Statele Unite, dupa ce s-a retras din Acordul climatic de la Paris: Actiunile lui Donald Trump sunt egoiste si lipsite de moralitate

Coreea de Nord a criticat decizia presedintelui american Donald Trump de a retrage Statele Unite din Acordul climatic de la Paris, calificand actiunea drept apogeul egoismului si a degradarii morale.

Povestea femeii cu doua facultati care era profesoara in Romania , iar acum este maturatoare in Italia. Cati bani castiga acum

Cotidianul Il Cittadino din Lodi a scris despre Augustina Stanciu, romanca de 55 de ani, care a terminat doua facultati si a inceput-o pe-a treia in Romania. Fosta.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )