Libnet.ro
UNICEF

21:00

Statul Islamic revendica atacul de la Dacca si afirma ca s-a soldat cu 20 de morti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statul Islamic revendica atacul de la Dacca si afirma ca s-a soldat cu 20 de morti

Gruparea jihadista Statul Islamic a revendicat atacul armat si luarea de ostatici de vineri seara, intr-un restaurant din cartierul diplomatic de la Dacca, potrivit unui comunicat al agentiei Amaq, afiliata organizatiei ultradicale, relateaza Le Monde. continuă pe Wall-Street Ro

CIA: Statele Unite ar putea fi lovite de un atac terorist comis de Statul Islamic

Directorul CIA, John Brennan, a avertizat ca atacul terorist de marti de pe Aeroportul Ataturk din Istanbul poarta specificatiile organizatiile fundamentaliste Statul Islamic. De asemenea el a atras atentia ca.

Statul Islamic declara razboi Ankarei

Statul Islamic, care are obiceiul sa revendice cu orgoliu atentatele comise de oamenii sai, este deosebit de discret cand vine vorba de Turcia. Spre deosebire de separatistii kurzi, SI nu a revendicat niciodata explicit atentatele pe solul turc, pentru a nu intra intr-un razboi total, sperand sa mai poata trage foloase de la puterea turca sustine francezul Romain Caillet, expert in jihadism.

Berlinul se teme ca Statul Islamic ar putea ataca in Europa dupa infrangerile pe care le-a suferit

Germania si-a exprimat marti temerea ca Statul Islamic si-ar putea multiplica atacurile in Europa, in urma infrangerilor militare pe care le-a suferit in Siria si Irak, unde gruparea jihadista pierde in continuare teren.

Politia turca: Atentatul de la Istanbul ar fi fost comis de Statul Islamic

Primele indicii arata ca atentatul care a avut loc marti seara la aeroportul international Ataturk din Istanbul a fost comis de gruparea jihadista Stat Islamic, a informat agentia de presa Dogan,.

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3046 seconds )