Libnet.ro
UNICEF

15:00

Statele Unite revendica bombardamentul din Siria care l-a vizat pe purtatorul de cuvant al Al Qaida

România Liberă România Liberă,
Statele Unite revendica bombardamentul din Siria care l-a vizat pe purtatorul de cuvant al Al Qaida

Statele Unite au revendicat luni bombardamentul din Siria care l-a vizat pe Abu Firas al-Suri, purtatorul de cuvant al Frontului Al Nosra - ramura siriana a organizatiei Al Qaida -, precum si numerosi alti jihadisti, scrie AFP, citat de Agerpres. continuă pe România Liberă

Deputat german: Statele Unite vor mentinerea tensiunilor cu Rusia si au vasali docili precum Romania

Tinand cont de informatiile publicate in presa, o suplimentare a efectivelor americane in Europa este prevazuta in anul 2017. Daca Rusia ar fi cu adevarat atat de agresiva, ma intreb de ce Statele Unite adopta atat de tarziu astfel de actiuni. in cazul in care imensa amenintare reprezentata de Rusia exista real, asa cum incearca Statele Unite sa ne convinga, suplimentarea trupelor ar trebui sa aiba loc mult mai devreme. Aceasta contradictie arata ca nu este vorba de o amenintare a Rusiei, ci ca Statele Unite incearca sa creeze o amenintare imaginara si sa consolideze rusofobia in Europa, afirma Alexander Neu, membru al formatiunii de extrema-stanga Die Linke si membru al Bundestagului, Camera inferioara a Parlamentului german. Decizia suplimentarii capabilitatilor militare americane in Europa de Est are rolul de a oferi garantii de securitate aliatilor NATO in contextul activitatilor militare ale Rusiei.

Hackerul roman Guccifer a comparut in instanta in Statele Unite

Hackerul roman Guccifer, care a spart conturile de mail ale fostului secretar de stat Colin Powell, ale unor membri ai familiei Bush si ale unor oficiali ai administratiei Obama, inclusiv Hillary Clinton, si care a fost extradat din Romania, a comparut vineri in instanta in Statele Unite, unde este acuzat, printre altele, de acces neautorizat la calculatoare protejate, relateaza Reuters.

Deputat german: Statele Unite vor mentinerea tensiunilor cu Rusia si au vasali docili precum Romania

Statele Unite incearca sa creeze impresia unei amenintari din partea Rusiei pentru suplimentarea prezentei militare in Europa de Est si pentru mentinerea tensiunilor, iar in acest sens au nevoie de vasali docili precum Romania si alte tari, acuza un deputat german intr-un interviu acordat Sputnik, informeaza Mediafax.

Sapte modele din Ucraina care cuceresc lumea modei

Ucraina este una dintre tarile cunoscute in toata lumea pentru frumusetea femeilor. Lumea modei isi deschide larg portile cand vine vorba despre modele care provin din aceasta tara. Antrenate inca de la 12-14 ani sa devina modele de succes, acestea obtin fara dificultate cotracte de imagine cu marile case de moda si cele mai cunoscute firme de cosmetice.

PanamaPapers: Ancheta coordonata de Statele Unite in care nu apare niciun american. Teoria conspiratiei impotriva liderului de la Kremlin, deliciul mediului online

In timp ce scurgerile de informatii din Panama Papers fac ravagii in lumea intreaga, fie ca e vorba despre politicieni, oameni de afaceri sau membri ai retelelor de crima organizata,.

PanamaPapers si teoria conspiratiei: O ancheta coordonata de Statele Unite in care nu apare niciun american!

In timp ce scurgerile de informatii din Panama Papers fac ravagii in lumea intreaga, fie ca e vorba despre politicieni, oameni de afaceri sau membri ai retelelor de crima organizata,.

Cum ironizeaza fostul premier Ponta vizita presedintelui Iohannis in Statele Unite

Fostul premier Victor Ponta a criticat faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a avut intalniri separate cu oficiali ai altor state, in marja vizitei pe care acesta o efectueaza la Washington.

Satul din Romania care va fi sters de pe harta, iar localnicii mutati fortat

Satul Runcurel din Gorj ar putea sa dispara de pe harta. Si asta, ca sa fie inlocuit cu o cariera de carbune. Potrivit unei hotarari de Guvern, localnicii vor fi mutati fortat si vor primi un euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )