Libnet.ro
UNICEF

20:30

Statele Unite valideaza, la randul lor, extinderea tratatului de dezarmare New Start cu Rusia

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite valideaza, la randul lor, extinderea tratatului de dezarmare New Start cu Rusia

Acordul a fost gasit, in extremis, la sfarsitul lunii ianuarie. Dupa Rusia, pe 29 ianuarie, si Statele Unite au validat, la randul lor, prelungirea de cinci ani a tratatului de limitare a armelor nucleare New Start, a anuntat miercuri 3 februarie) secretarul de stat american Antony Blinken. Semnat in 2010, acordul, care limiteaza arsenalele din Rusia si Statele Unite, urma sa expire pe 5 februarie, scrie Le Monde, citat de Rador. continuă pe Hotnews

Antony Blinken, secretarul de stat american: Statele Unite sunt profund ingrijorate de condamnarea la inchisoare a lui Alexei Navalnii

Statele Unite sunt profund ingrijorate de condamnarea la inchisoare a opozantului Kremlinului Alexei Navalnii si au cerut din nou, marti, eliberarea imediata a acestuia, secretarul de Stat Antony Blinken afirmand ca Washingtonul va colabora indeaproape cu aliatii SUA in privinta modalitatilor prin care Rusia sa fie trasa la raspundere, transmite Reuters.

Statele Unite vor monitoriza activitatea finalizarii gazoductului Nord Stream 2

Statele Unite vor monitoriza activitatea de finalizare a gazoductul Nord Stream 2 menit sa transporte gaz natural rusesc in Europa, iar daca asemenea activitate are loc, vor lua decizia de a sanctiona, a spus purtatorul de cuvant al Departamentului de stat american, relateaza Reuters.

Furtuna de zapada in Statele Unite. Stratul de nea masoara peste doi metri in anumite regiuni FOTO

O furtuna de zapada puternica a lovit nord-estul Statelor Unite. in regiunile vizate, autoritatile iau in calcul inchiderea drumurilor si chiar evacuarea populatiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )