Libnet.ro
UNICEF

19:00

Statele Unite vor construi o baza militara in Niger, de unde vor fi lansate raiduri antiteroriste cu drone

România Liberă România Liberă,
Statele Unite vor construi o baza militara in Niger, de unde vor fi lansate raiduri antiteroriste cu drone

Statele Unite vor investi 50 de milioane de dolari pentru construirea unei baze aeriene in Niger, de unde vor fi lansate raiduri antiteroriste cu drone, informeaza BBC News online, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

SUA vor construi o baza aeriana in Niger, de unde vor fi lansate raiduri antiteroriste cu drone in Libia, Mali si Nigeria

Statele Unite vor costrui o baza aeriana in Niger, de unde vor fi lansate raiduri antiteroriste cu drone, informeaza BBC News. SUA vor investi 50 de milioane de dolari in construirea acestei baze.

VIDEO Imagini inedite cu aterizarea primelor avioane F-16 ale Romaniei la baza militara din Fetesti

Fortele Aeriene Romane au preluat din Portugalia primele sase modele de avioane F 16 Fighting Falcon. Aparatele militare de zbor au intrat in dotarea bazei aeriene de la Fetesti. Mai multe imagini au surprins aparatele in momentul in care au brazdat cerul Baraganului si au aterizat la baza.

Statul Islamic a pierdut 18 lideri in confruntarea cu coalitia internationala condusa de Statele Unite

Nu mai putin de 18 lideri ai organizatiei jihadiste Stat Islamic au fost ucisi in ultimele 30 de zile, de catre loviturile aeriene lansate de coalitia internationala condusa de Statele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )