Libnet.ro
UNICEF

13:30

Statistica de partea Barcelonei dupa 2-1 cu Manchester City

Online Sport Online Sport,
Statistica de partea Barcelonei dupa 2-1 cu Manchester City

FC Barcelona are prima sansa la calificarea in sferturile de finala ale Ligii Campionilor si nu este avantajata doar de victoria obtinuta, marti seara, in deplasare. continuă pe Online Sport

Barcelona invinge pe Manchester City in deplasare prin dubla lui Suarez. Messi rateaza penalty in final

FC Barcelona a luat o optiune importanta la calificarea in sferturile de finala ale UEFA Champions League dupa victoria obtinuta, marti seara, pe terenul celor de la Manchester City, cu 2-1.

Avancronica Manchester City-FC Barcelona sau finala din optimi a Ligii Campionilor

Sortii au fost nemilosi cand au pus fata in fata cele doua mari echipe ale Europei in aceasta faza a competitie, intalnirea dintre Manchester City si FC Barcelona avand la orice aspectul marii finale.

LIVE Champions League, Optimi: Manchester City-Barcelona si Juventus-Borussia Dortmund (21:45)

Onlinesport. ro transmite marti seara doua dintre cele mai tari meciuri din faza optimilor de finala din UEFA Champions League:Manchester City-Barcelona si Juventus-Borussia Dortmund 21:45).

Avancronica Liga Campionilor: Manchester City - Barcelona, cel mai tare meci din optimi

Manchester City o intalneste, marti, pe teren propriu, de la ora 21. 45, in prima mansa a optimilor Ligii Campionilor, pe FC Barcelona. Trupa lui Messi si Neymar va da piept cu Aguerro si coechipierii sai in cel mai puternic duel din aceasta faza a competitiei.

Luis Suarez are amintiri neplacute cu Manchester City

Ajuns la Barcelona din postura de golgeter al Europei, atacantul uruguayan Luis Suarez nu are amintiri prea placute cand vine vorba de Manchester City, echipa impotriva careia va juca marti seara in Champions League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )