Libnet.ro
UNICEF

10:45

Statistici ingrijoratoare despre tinerele din Romania. 10.000 de ADOLESCENTE au ales sa faca avort anul trecut. Multe aveau SUB 15 ani

Antena3 Antena3,
Statistici ingrijoratoare despre tinerele din Romania. 10.000 de ADOLESCENTE au ales sa faca avort anul trecut. Multe aveau SUB 15 ani

Tot mai putine tinere din Romania aleg sa pastreze o sarcina, iar unul dintre motivele invocate ar fi varsta. Numarul fetelor sub 19 ani care raman insarcinate este in crestere. Nepregatite pentru o astfel. continuă pe Antena3

BACALAUREAT 2013. Tot ceea ce trebuie sa stii despre examenul din acest an

Peste 200. 000 de elevi participa la BACALAUREAT 2013, sesiunea iunie-iulie. in materialul de mai jos aveti toate informatiile despre examenul din acest an - calendar, subiecte si REZULTATE BACALAUREAT 2013. inscr.

Mircea Badea: Traian Basescu este singurul cetatean din Romania care beneficiaza de imunitate adevarata

In cadrul editiei de marti a emisunii in gura presei, Mircea Badea a afirmat ca presedintele Traian Basescu este singurul cetatean din Romania care beneficiaza de imunitate adevarata. S-a batut.

Kingfisher: Ar putea aparea oportunitatea achizitiei de magazine bauMax din Romania

Retailerul britanic de bricolaj Kingfisher, care a preluat recent reteaua Bricostore din Romania, cauta in continuare achizitii la nivel international si ar putea avea optiunea de cumpara magazine din Romania si Turcia ale lantului austriac bauMax, a declarat seful companiei, Ian Cheshire.

Kingfisher: Ar putea aparea si oportunitatea achizitiei de magazine bauMax din Romania

Retailerul britanic de bricolaj Kingfisher, care a preluat recent reteaua Bricostore din Romania, cauta in continuare achizitii la nivel international si ar putea avea optiunea de cumpara magazine din Romania si Turcia ale lantului austriac bauMax, a.

Dan Voiculescu: Scrisoare deschisa catre membrii CSM si Asociatiei Magistratilor din Romania

Dan Voiculescu a trimis o scrisoare deschisa catremembrii Consiliului Superior al Magistraturii si Asociatiei Magistratilor din Romania, in urma decizieiCSM de a ancheta moderatorii si invitatii unei.

Dan Voiculescu a trimis o scrisoare deschisa CSM si Asociatiei Magistratilor din Romania.

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a trimis o scrisoare deschisa membrilor Consiliului Superior al Magistraturii si Asociatiei Magistratilor din Romania in contextul in care moderatori ai Antenei 3 vor fi anchetati pentru o serie de declaratii publice, fapt considerat de autorul scrisorii fara precedent in spatiul euro-atlantic unde delictul de opinie nu este incriminat. In documentul publicat de Dan Voiculescu pe blogul personal, acesta adreseaza .

Libertatea gandurilor nu poate fi ingradita. Momente cheie in istoria presei din Romania

Duminica dupa-amiaza, la Antena 3, Adrian Ursu si invitatii sai, Oana Stanciulescu, Dinu C. Giurescu si Sorin Faur, au comentat cu privire la rezistenta prin presa in diverse momente cruciale din istoria Roma.

Cei mai vechi martiri din Romania.

Muzeul de Istorie si Arheologie din orasul Tulcea gazduieste expozitia Sangele martirilor, care are in prim-plan racla in care au fost descoperiti sfintii martiri de la Niculitel, Zotikos, Attalos, Camasis si Phillippos. La vernisajul expozitiei Sangele martirilor, care a avut loc marti, au participat preoti condusi de Prea Sfintia Sa Visarion al Tulcei, oficialitati, dar si Victor Baumann, actualul director al muzeului, care este si autorul primelor cercetari arheologice desfasurate la .

Regele Mihai si Regina Ana au sarbatorit Nunta de Safir: Au devenit cel mai lonngeviv cuplu de monarhi din Romania

Regele MIhai si Regina Ana au celebrat 65 de ani de casnicie, si a devenit cel mai longeviv cuplu de monarhi Romania, scrie OK Magazine. Altetele lor regale sunt primii din intreaga istorie a regilor si.

Un client din Romania are 8,8 contacte lunare cu banca

Clientii bancari din tara noastra are, in medie, 8,8 contacte lunare cu o institutie de credit, potrivit unui studiu realizat de GfK pentru BCR.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )