Libnet.ro
UNICEF

16:15

Statul a impartit banii. Cel mai mare buget il are o federatie sportiva care a adus Romaniei ultima medalie in 2011

Adevărul Adevărul,
Statul a impartit banii. Cel mai mare buget il are o federatie sportiva care a adus Romaniei ultima medalie in 2011

Ministerul Tineretului si Sportului a stabilit bugetele federatiilor sportive pentru anul 2015 si a inceput imparteala cu cele care reprezinta sporturi olimpice. continuă pe Adevărul

Tariceanu: PNL e cel mai mare traseist politic

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a criticat PNL, despre care a spus ca este cel mai mare si mai proaspat traseist politic, intr-un interviu acordat EVZ.

UE si SUA au reluat negocierile pentru cel mai mare acord de liber-schimb

UE si SUA au reluat ieri dimineata, la Bruxelles, negocierile pe marginea celui mai mare acord de liber-schimb din lume, un proiect in discutie de peste un an si jumatate, care a provocat multa neincredere in Europa, informeaza AFP, conform Agerpres.

Cel mai mare proiect al muzeelor romanesti din ultimii 25 de ani: expozitia Aurul si argintul antic Romaniei

Muzeul National de Istorie a Transilvaniei de la Cluj contribuie cu 61 de piese la expozitia Aurul si argintul antic al Romaniei, un proiect muzeografic de amploare din ultimii 25 de ani, initiat de Muzeul National de Istorie a Romaniei. Clujenii pot admira, intre 4 februarie si 22 martie, la Muzeul de Arta, cele mai importante opere ale orfevrariei preistorice si protoistorice sau de epoca clasica din colectiile a 31 de muzee din tara.

NUMAI DE BINE. Frigul, cel mai mare dusman al copiilor

Iarna este anotimpul preferat al copiilor. Nu e niciun secret pentru nimeni. Nu intelegem insa ca este si sezonul in care sunt cei mai vulnerabili. Fie ca le curge nasul, ca stranuta sau au febra, .

Devalizarea industriei vasluiene. Cum a transformat Omar Hayssam cel mai mare combinat de fibre sintetice din Moldova in ruine

Zona industriala a municipiului Vaslui, care absorbea aproape intreaga forta de munca a orasului a ajuns o ruina, marii colosi industriali fiind falimentati in urma unor privatizari controversate. De notorietate este prabusirea celui mai mare combinat de fire si fibre sintetice, Moldosin SA, dupa ce a ajuns in mainile controversatului Omar Hayssam.

Exportul de energie din 2014, la cel mai ridicat nivel din ultimii zece ani

Volumul de energie exportata anul trecut de tara noastra, echivalentul a 15% din productie, a inregistrat cel mai mare nivel din ultimii zece ani, fiind impulsionat atat de un pret mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, potrivit datelor Transelectrica.

Romania a exportat anul trecut 15% din energia produsa, cea mai mare cantitate din ultimul deceniu. Unde a ajuns curentul romanesc

Volumul de energie exportata anul trecut de Romania, echivalentul a 15% din productie, a inregistrat cel mai mare nivel din ultimii zece ani, fiind impulsionat atat de un pret mai mic fata de media europeana, cat si de o serie de circumstante externe, potrivit datelor Transelectrica.

Ce-a fost si ce-a ajuns cel mai mare combinat siderurgic din tara: la 14 ani de la privatizare, fostul Sidex Galati se chinuie sa supravietuiasca

Multi ani declarata gaura neagra a bugetului statului, combinatul din Galati a fost privatizat aproape pe gratis si daruit indianului Mittal, unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei. De cinci ani, ArcelorMittal Galati merge in pierdere, numarul salariatilor a ajuns la putin peste 7. in 2013, au fost raportate cele mai mari pierderi.

Noul manager al Dinamo, despre Mourinho: E idolul oricui, fie barbat sau femeie. E cel mai admirat personaj cu celebrul sau pardesiu

Noul manager al Dinamo, Daniel Stanciu, a vorbit, in cadrul unui interviu acordat GazetaSporturilor, despre idolul sau din fotbal. Stanciu a declarat ca Mourinho e cea mai mare personalitate din fotbalul mondial.

VIDEO/FOTOGALERIE Renault Kadjar, fratele mai mare al lui Captur

Renault a prezentat luni seara, 2 februarie, crossoverul Kadjar, fratele mai mare al lui Captur. Desi aparent noul SUV pare a fi inlocuitorul lui Koleos, producatorul auto francez noteaza ca Renault Kadjar va fi pozitionat intre Captur si Koleos si va fi vandut in Europa din aceasta vara, apoi Africa, tarile din Bazinul Mediteranean si apoi si in China.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )