Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul Islamic a organizat ministere pentru gestionarea capturilor de razboi

România Liberă România Liberă,
Statul Islamic a organizat ministere pentru gestionarea capturilor de razboi

Reuters a analizat unele documente ale Statului Islamic descoperite de fortele speciale americane in timpul unui raid in Siria, cand a fost ucis responsabilul financiar al Abu Sayyaf. continuă pe România Liberă

Armata irakiana are nevoie de kurzi pentru a ajuta la recucerirea orasului Mosul de la Statul Islamic (ministru)

Armata Irakului va avea nevoie de combatanti kurzi pentru a ajuta la recucerirea de la Statul Islamic SI) a orasului Mosul, cea mai mare localitate aflata sub controlul SI, a afirmat ministrul de finante irakian Hoshyar Zebari, in conditiile in care preconizata ofensiva se asteapta sa fie foarte dificila.

Statele Unite anunta eliminarea a zece lideri ai retelei Statul Islamic si a unor islamisti implicati in atentatele din Paris

Francezul Charaffe al Mouadan, un combatant din cadrul gruparii Statul Islamic cu legaturi directe cu jihadistul belgian Abdelhamid Abaaoud, presupusul creier al atentatelor de la Paris, a fost ucis in Siria intr-o lovitura aeriana a coalitiei internationale a coalitiei conduse de SUA, a declarat marti col. Steve Warren, purtator de cuvant al coalitiei, relateaza AFP si Reuters.

Statul Islamic, alungat din orasul irakian Ramadi

Toti combatantii gruparii jihadiste Statul Islamic SI) au parasit duminica complexul guvernamental strategic din orasul Ramadi, situat in vestul Irakului, pe care fortele irakiene incearca sa-l recucereasca, transmite AFP.

Succes al fortelor de elita antiteroriste irakiene. Toti combatantii gruparii Statul Islamic au parasit complexul strategic de la Ramadi

Toti combatantii gruparii jihadiste Statul Islamic au parasit duminica complexul guvernamental strategic din orasul Ramadi, situat in vestul Irakului, pe care fortele irakiene incearca sa-l recucereasca, .

Statul Islamic primeste o noua lovitura puternica

Forte irakiene au patruns in fostul complex guvernamental de la Ramadi, in care militanti din cadrul gruparii jihadiste Statul Islamic SI) au opus rezistenta, in ultimele zile, in fata ofensivei armatei.

Atacurile Rusiei si SUA nu au slabit Statul Islamic, se arata intr-un mesaj atribuit lui al-Baghdadi

Atacurile aeriene ale Rusiei si coalitiei conduse de Statele Unite au esuat in a slabi Statul Islamic SI), se arata intr-un mesaj audio atribuit lui Abu Bakr al-Baghdadi, liderul gruparii jihadiste, relateaza Reuters in pagina electronica.

O coalitie arabo-kurda a recucerit, de la Statul Islamic, barajul strategic Tishrin din nordul Siriei - HARTA INTERACTIVA

O coalitie militara arabo-kurda a cucerit sambata, de la jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI), un baraj strategic de pe Eufrat, in nordul Siriei, a anuntat un purtator de cuvant al gruparii, relateaza AFP in pagina electronica.

Statul Islamic devine mai puternic in fata raidurilor aeriene - mesaj audio

Un mesaj audio atribuit liderului organizatiei jihadiste Statul Islamic a fost difuzat sambata, in acesta afirmandu-se ca loviturile aeriene efectuate de Rusia si de coalitia condusa de SUA nu au reusit sa slabeasca gruparea, transmite Reuters.

Rusia: Statul Islamic continua traficul cu petrol catre Turcia, dar pe o alta ruta

Organizatia Statul Islamic SI) continua sa faca trafic cu petrol catre Turcia, pe o noua ruta, care trece prin nordul Irakului, cu scopul de a evita bombardamente rusesti, denunta Moscova, relateaza AFP in.

Doua tinere care au finantat Statul Islamic au fost condamnate la 5 ani de inchisoare

Doua tinere din Rusia acuzate ca au oferit fonduri retelei teroriste Stat Islamic au fost condamnate la cate cinci ani de inchisoare, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro, potrivit Mediafax. Saida Halikova,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )